Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Μεγάλη προβολή για Πρέβεζα και Πάργα από την εκπομπή «Ένα τραπέζι Ελλάδα».

   Στην περιοχή της Πρέβεζας και της Πάργας βρέθηκε από την Κυριακή(14) μέχρι και την Τρίτη 16 Ιουνίου 2015 , το συνεργείο της εκπομπής «Ένα τραπέζι Ελλάδα» με τη Ντίνα Νικολάου, από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Η γνωστή σεφ συγκέντρωσε υλικό που θα προβάλλει όχι μόνο τα γαστρονομικά προϊόντα της περιοχής αλλά και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του τόπου μας.
Συγκεκριμένα την Κυριακή 14 Ιουνίου η σεφ βρέθηκε στην Πάργα όπου έκανε γυρίσματα, ενώ την Δευτέρα και την Τρίτη την αφιέρωσε στην Πρέβεζα.

Το βράδυ της Δευτέρας η Ντίνα Νικολάου με το συνεργείο της πήγαν για ψάρεμα γαρίδας με το καΐκι του γνωστού επαγγελματία ψαρά Δημήτρη Χρηστάκη, που είναι και ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Φίλιππας» και στη συνέχεια οι γαρίδες μαγειρεύτηκαν στα στενά της πόλης, στον χώρο ανάμεσα από τις ταβέρνες «Φίλιππας» και «Τρελή γαρίδα» .
Φυσικά το PrevezaPosto και ο Δημήτρης Λούπας ήταν εκεί και ευχαριστούν ιδιαίτερα τους συντελεστές της εκπομπής και τον ΣΚΑΪ για την δωρεάν προβολή που θα κάνουν στην Πρέβεζα.
Η εκπομπή θα προβληθεί την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 8.00 μμ στον ΣΚΑΪ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το συνεργείο βρέθηκε στην Πρέβεζα ύστερα από προσπάθειες του Δήμου και με την συμβολή της Επιτροπής Τουριστικής προβολής του Δήμου Πρέβεζας και του προέδρου της Βαγγέλη Συγγούνα.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα prevezaposto.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: