Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Εκληλώσεις του ναυτικού ομίλου Πάργας (Ν.Ο.Π).

A) Το Δ.Σ. του ομίλου αποφάσισε να συνεχίσει το έθιμο που δημιούργησε πριν από 9 χρόνια,όταν για πρώτη φορά τα μέλη και οι φίλοι του ομίλου έψαλλαν τα κάλαντα την παραμονή των Χριστουγέννων το απόγευμα.Ετσι λοιπόν θα βρεθούμε όλοι όσοι το επιθυμούν για να συνεχίσουμε το ωραίο αυτό έθιμο.Θα γίνουν πρόβες λίγες ημέρες πριν,για τις οποίες θα αναρτηθεί σχετική ειδοποίηση στο facebook του ομίλου.Ακόμη,οποιοσδήποτε γνωρίζει κάποιο μουσικό όργανο και έχει την διάθεση να συμμετάσχει,είναι ευπρόσδεκτος.

Β) Θέλουμε να κάνουμε γνωστό στους φίλους του αθλητισμού ότι οι αγώνες << ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΕΤΣΗΣ 2016 >> θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο και την Κυριακή 1-2 Οκτωβρίου 2016. Οι αγώνες θα εμπλουτιστούν με έναν νυχτερινό δρόμο περίπου 3 χιλιομέτρων μέσα στο ιστοτικό κέντρο της πόλης. Καταγράψαμε τη διαδρομή η οποία είναι πράγματι ονειρική και θα αναρτηθεί σε επόμενη δημοσίευση.
Γ) Ο Ναυτικός Όμιλος Πάργας θα λειτουργήσει τμήματα προπόνησης με σκοπούς : Α) την ένταξη στην αθλητική παιδεια, Β) τη στροφή σε σωστές διατροφικές συνήθειες , Γ) τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης των ενδιαφερομένων και τη συμμετοχή σε διάφορους λαϊκούς αγώνες δρόμου. Τα τμήματα θα προπονεί ο αθλητής του Ν.Ο.Π. Αλέξανδρος Δημάκος.Οι προπονήσεις θα είναι τρεις φορές την εβδομάδα και οι ώρες θα καθοριστούν κατόπιν συναντήσεως προπονητή και ενδιαφερομένων. Τα μαθήματα θα είναι ΔΩΡΕΑΝ για τα μέλη και τους φίλους του Ν.Ο.Π. ! Θα λειτουργήσουν τμήματα και για παιδιά δημοτικού.Τηλ. επικοινωνίας 6947054086.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  Ναυτικός Όμιλος Πάργας (Nautical Club of Parga) στο Φέισπουκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: