Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Έρχεται στην Πάργα το 2nd Mediterranean Surf Contest!

   Μετά την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο, το Mediterranean Surf Contest επιστρέφει στην Πάργα τον Δεκέμβριο!
Μετά από περίπου ένα χρόνο όλα είναι έτοιμα για την νέα περίοδο αναμονής που θα ξεκινήσει στις 20 Οκτωβρίου 2016. Μια μεγάλη αλλαγή στο 2nd Mediterranean Surf Contest είναι ότι δεν θα είναι πια invitational. Οι αγώνες ανοίγουν προς όλους τους αθλητές άνω των 18 ετών με την διαδικασία των προκριματικών.

Έτσι λοιπόν, o πρώτος open αγώνας για τα trial, θα πραγματοποιηθεί μέσα στην 1η περίοδο αναμονής που θα ξεκινήσει στις 20/10/2016 και θα διαρκέσει μέχρι τις 30/11/2016. Η τοποθεσία των αγώνων θα είναι η ευρύτερη περιοχή της δυτικής Ελλάδας, από την περιοχή Πάργας μέχρι τη νότια Πελοπόννησο και η ακριβής τοποθεσία θα αποφασιστεί ανάλογα με το πρώτο ικανοποιητικό σύστημα κύματος που θα εμφανιστεί.

Από τους αγώνες των trial θα προκύψει μια κατάταξη, σύμφωνα με την οποία οι 6 πρώτοι αθλητές θα λάβουν το εισιτήριο για τους τελικούς στην Πάργα. Σε περίπτωση που υπάρχει ακύρωση συμμετοχής στους τελικούς, η διοργάνωση θα συμπληρώσει συμμετοχές από το ranking των Trials.

Οι τελικοί αγώνες του 2nd Mediterranean Surf Contest θα πραγματοποιηθούν στην περιοχή Βάλτος, κάτω από το επιβλητικό κάστρο της Πάργας κατά την δεύτερη περίοδο αναμονής που θα ξεκινήσει στις 1/12/2016 και θα διαρκέσει μέχρι τις 28/2/2017.

Στους τελικούς αγώνες οι συνολικές συμμετοχές θα είναι όπως και πέρυσι 24, από τις οποίες οι 18 θα αποτελούνται από το σύνολο των 3 πρώτων αθλητών των heat του πρώτου γύρου από το 1st Mediterranean Surf Contest (QUALIFIED) και 6 συμμετοχές θα προκύψουν από τα trials.

Δείτε τους 18 αθλητές (QUALIFIED) που έχουν προκριθεί σύμφωνα με το Ranking του 1st MSC, ΕΔΩ
Το κάθε heat του πρώτου γύρου θα προκύψει μετά από κλήρωση των αθλητών μέσα από 4 group δυναμικότητας σύμφωνα με τα αποτελέσματα του 1ST MSC και των Trials και τα οποία είναι:

• group 1 – 1st MSC qualified αθλητές με θέσεις 1-6

• group 2 – 1st MSC qualified αθλητές με θέσεις 7-12

• group 3 – 1st MSC qualified αθλητές με θέσεις 13-18

• group 4 – Trial qualified αθλητές με θέσεις 1-6

Δεδομένης της φύσης των αγώνων σε σχέση με το τριήμερο call που θα δοθεί, αν κάποιος αθλητής από τους 18 πρώτους του 1ου MSC δεν επιβεβαιώσει ή ακυρώσει εκτάκτως τη συμμετοχή του τότε θα συμπληρωθεί ο αριθμός συμμετοχών κατά προτεραιότητα από το rank των trials.

Οι αθλητές που θέλουν να εγγραφούν στα trials, μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο www.wbsf.gr/msc-registration και οπωσδήποτε να εγγραφούν στο σύστημα του WBSF (www.wbsf.gr/register) για να είναι δυνατή η επικοινωνία της διοργάνωσης μαζί τους.

Για περισσότερες πληροφορίες για τους αγώνες επισκεφτείτε την σελίδα της επίσημης διοργάνωσης: http://www.wbsf.gr/msc

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα atpreveza.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: