Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Με αιχμή του δόρατος την Πρέβεζα και Πάργα, η Περιφέρεια Ηπείρου στην Έκθεση «PHILOXENIA» της Θεσσαλονίκης.

   Πετυχημένη και πολύ αποδοτική ήταν η περσινή παρουσία της Περιφέρειας Ηπείρου στην Έκθεση Τουρισμού «PHILOXENIA» της Θεσσαλονίκης, ενώ το περίπτερο στο οποίο συμμετείχε η Πρέβεζα και η Πάργα έλαβε και βραβείο καλύτερης επικοινωνίας(φωτό). Το PrevezaPosto και το PrevezaTravel είχαν σημαντική συμβολή.
Φέτος η Έκθεση ξεκινά στις 18 και ολοκληρώνεται στις 20 Νοέμβρη(2016).
Ήδη οι επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου και οι Δήμοι Πρέβεζας και Πάργας ετοιμάζονται πυρετωδώς για την Έκθεση.
Σχετικά με αυτό το θέμα η Περιφέρεια Ηπείρου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:


Πρόσκληση της Περιφέρειας Ηπείρου για συμμετοχή στην έκθεση «PHILOXENIA» Με στόχο την προβολή της Ηπείρου στο κοινό της Βόρειας Ελλάδος, η Περιφέρεια θα συμμετάσχει στην έκθεση «PHILOXENIA» που διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη, το διάστημα 18-20/11/2016.
Όπως και στο παρελθόν, η Περιφέρεια Ηπείρου προτίθεται να φιλοξενήσει στο περίπτερό της τους επαγγελματίες που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτή. Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να εκπροσωπηθούν στην Διεθνή Έκθεση θα πρέπει να δηλώσουν εγγράφως την πρόθεσή του το αργότερο ως τις 24-10-2016 στα e-mail: v.barka@php.gov.gr και i.gkartzonikas@php.gov.gr (και στα δυο).
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μέσω αποστολής διαφημιστικού υλικού, μπορούν να το στείλουν στα γραφεία της Διεύθυνσης Δια Βίου Μάθησης, Απασχόλησης, Εμπορίου και Τουρισμού/Τμήμα Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου ως τις 11-11-2016.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Προϊστάμενο της Δ/νσης κ. Σπύρο Δρούγκα, (τηλέφωνο 26510-71052). Τα επιμελητήρια και οι επαγγελματικές ενώσεις παρακαλούνται να ενημερώσουν σχετικά τα μέλη τους.
Από φέτος δυναμικά στο παιχνίδι μπαίνει και το Επιμελητήριο Άρτας, που ενόψει της Έκθεσης «PHILOXENIA» διοργανώνει στις 22 Οκτώβρη ημερίδα για τον τουρισμό με τη συνεργασία του Δήμου Αρταίων.
filoxenia16α

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  prevezaposto.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: