Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Σπύρος Κυριάκης για τα κέντρα υγειά του Δήμου Πάργας: Είναι απαράδεκτο να συζητάμε εν έτη 2016 ότι αν αρρωστήσεις να μην υπάρχει περίθαλψη στα κέντρα υγειά.

   Σπύρος Κυριάκης για τα κέντρα υγειά του Δήμου Πάργας: Είναι απαράδεκτο να συζητάμε εν έτη 2016 ότι αν αρρωστήσεις να μην υπάρχει περίθαλψη στα κέντρα υγειά

Το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της Νέας Δημοκρατίας κ Σπύρος Κυριάκης μίλησε στο πρωινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6 και σχολίασε την πολιτική επικαιρότητα τόσο σε κεντρικό όσο και σε τοπικό επίπεδο.

Ο Σπύρος Κυριάκης μίλησε για το Κέντρο Υγείας Πάργας και την κινητοποίηση των κατοίκων της περιοχής εξηγώντας την αναγκαιότητα λειτουργίας του αλλά παράλληλα έθιξε το γεγονός ότι όπως ανέφερε το θέμα άπτεται στην πολιτική βούληση της κυβέρνησης.


Ο κ Κυριάκης ο οποίος είναι ιδιαίτερα ενεργός σε επίπεδο νομού και είναι γνωστό ότι διατηρεί άριστες προσωπικές σχέσεις με την ηγεσία του κόμματός του σχολιάζοντας τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης σημείωσε ότι «μια κυβέρνηση που βρίσκεται σε πτώση, πολύ δύσκολα μπορεί να ανακάμψει από έναν ανασχηματισμό» ενώ πρόσθεσε ότι ο πάγκος του ΣΥΡΙΖΑ φάνηκε ότι είναι πολύ μικρός.

Παράλληλα τόνισε ότι ο νομός δεν έχει εκπροσώπηση στην κυβέρνηση από το 1980. Αυτό όπως ανέφερε έχει να κάνει με τη σχέση των βουλευτών με την ηγεσία του κόμματος αλλά και κάποιες κατά καιρούς επιλογές των ψηφοφόρων.  «Ο κάθε πρωθυπουργός σε θέση ευθύνης βάζει αυτούς που εμπιστεύεται και γι αυτό είναι σημαντικό να προϋπάρχει η προσωπική της πολιτικής σχέσης». Για το λόγο αυτό μάλιστα ο κ Κυριάκης είπε ότι περίμενε υπουργοποίηση του κ Μπάρκα.

Σχετικά με το ενδεχόμενο εκλογών ο Σπύρος Κυριάκης ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει τα πάντα προκειμένου να μείνει στη θέση του. «Από την κοινοβουλευτική ομάδα του Σύριζα αν γίνουν εκλογές από τους 150, οι 80 θα μείνουν άνεργοι. Και αυτός είναι ένας από τους λόγους που ότι και αν χρειαστεί θα το περάσουν για να εξαντλήσουν τον πολιτικό τους χρόνο». Ωστόσο ανέφερε ότι η εκτίμησή του είναι ότι η οικονομία θα οδηγήσει σε πολιτικές εξελίξεις .

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  fanaripress.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: