Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Α. Παπανικολάου: «Η κατάσταση του Δημοτικού Σταδίου Πάργας είναι άθλια».

    Καλεσμένος στην σημερινή ραδιοφωνική εκπομπή του Κώστα Καζαντζίδη στον Prisma 91,6 ήταν ο πρόεδρος της Δ.Ε. Πάργας Αναστάσιος  Παπανικολάου όπου μίλησε για το Δημοτικό Στάδιο Πάργας αλλά και για τα κτήρια όπου διαχειρίζεται ο Δήμος . Ο κ. Παπανικολάου σχολίασε την σημερινή κατάσταση του  γηπέδου λέγοντας ότι αυτή τη στιγμή  δεν επικρατούν και οι καλύτερες συνθήκες  και ότι η κατάσταση του γηπέδου είναι άθλια. Έχουν γίνει βέβαια κάποιες ενέργειες και όπως τόνισε υπάρχει ήδη έτοιμη μελέτη η οποία είναι στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου αλλά και  συνεργασία με το Κληροδότημα Βασιλά,   το οποίο ευχαρίστησε ιδιαίτερα, μιας και θα χρηματοδοτήσει με ποσό 140.000,00 ευρώ. 80.000,00 ευρώ θα δοθούν από την Περιφέρεια Ηπείρου και υπάρχει και μια συμμετοχή του Δήμου ποσού 20.000,00 ευρώ ενώ η μελέτη είναι έτοιμη για δημοπράτηση στην οποία θα επισκευαστούν και το γήπεδο τένις αλλά και τα αποδυτήρια.

Ο κ. Παπανικολάου αναφέρθηκε και στα κτήρια του Δήμου όπου θέλουν την συντήρηση τους και ότι πρέπει πέρα από την αξιοποίηση και την εκμετάλλευση όπου κάνει ο Δήμος να υπάρξει και η συντήρηση των κτηρίων αυτών.
Ακούστε στο παρακάτω ηχητικό την συνέντευξη του κ. Παπανικολάου.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  prevezatoday.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: