Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Στο 6ο Διεθνές Φεστιβάλ της Μεσσήνης το Δέσκειο Γυμνάσιο Πάργας με τους «Επτά επί Θήβας» του Αισχύλου.

Μεγάλη επιτυχία του σχολείου μας να επιλεγεί για δεύτερη φορά να συμμετάσχει σ” αυτό το μεγάλο διεθνές φεστιβάλ αρχαίου δράματος στον αρχαιολογικό χώρο της Μεσσήνης. Στη δεύτερη φάση επλογής συμμετείχαν 27 σχολεία  και επιλέγησαν τελικά 14 (11 από την Ελλάδα και τρία από ευρωπαικά κράτη). Συγχαρητήρια στα παιδιά μας και καλή τους επιτυχία.

Ακολουθεί το έγγραφο από το Δήμο Μεσσήνης:
   Αγαπητοί συμμετέχοντες καλημέρα, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συμμετοχή, τη θερμή υποστήριξη  στο θεσμό του Φεστιβάλ και  την κατανόηση σας για τη  αργοπορία της ανακοίνωσης των τελικών αποτελεσμάτων της Επιτροπής.  Σας πληροφορούμε ότι η Επιτροπή επιλογής έργων του Φεστιβάλ Αρχαίας Μεσσήνης 2017  έβγαλε τα αποτελέσματα για  τις θεατρικές ομάδες των σχολείων που περνούν στη  ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ.


Επιπρόσθετα σας μεταφέρω την επισήμανση των μελών της Επιτροπή ότι όλα τα σχολεία θα πρέπει να προσπαθήσουν να δώσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα των δυνατοτήτων τους με στόχο με την άρτια παρουσίαση της παράστασης σας στο σημαντικό για όλους μας αρχαιολογικό χώρο.

Σας προωθώ προς ενημέρωση σας το συνημμένο αρχείο με τα τελικά αποτελέσματα. απορριφθέντα σχολεία θα λάβουν ενθέτω χρόνο την αιτιολόγηση απόρριψης τους, για οιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση στη διάθεση σας  ευχαριστώ.
Με εκτίμηση
Χριστίνα Αθανασοπούλου
Τμήμα Πολιτισμού, Αθλητισμού,
Νέας Γενιάς & Απασχόλησης

Παραθέτουμε τον πίνακα με τα σχολεία που επιλέγησαν για την τελική φάση.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  gymparga.

Δεν υπάρχουν σχόλια: