Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

4η Διακρατική Συνάντηση ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ στο 1ο Νηπιαγωγείο Πάργας.

   Από σήμερα, Πέμπτη 8 Ιουνίου ως και την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017, στην Πάργα θα πραγματοποιηθεί η 4η Διακρατική Συνάντηση (Transnational Meeting) στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ Δράση ΚΑ2 – Συνεργασία για την καινοτομία και την ανταλλαγή καλών πρακτικών. Στρατηγική Σύμπραξη για τη Σχολική Εκπαίδευση: «Αναπτύσσοντας τις Ικανότητες των Εκπαιδευτικών γΔΕΛΤΙια το Μέλλον» 2015-1-NO01-KA201-013283, το οποίο υλοποιείται κατά τα έτη 2015-2018 σε 5 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ηνωμένο Βασίλειο, Ελλάδα, Κροατία, Νορβηγία, Πολωνία) και στο οποίο συμμετέχει το 1ο Νηπιαγωγείο Πάργας.
Σκοπός του εν λόγω προγράμματος είναι η ανάπτυξη και η ενίσχυση των ικανοτήτων των εκπαιδευτικών Προσχολικής Εκπαίδευσης για τη συνεργασία με τους γονείς.
 Τις οκτώ φιλοξενούμενες εταίρους του προγράμματος, εκπαιδευτικούς και ακαδημαϊκούς, καθώς και όλους τους προσκεκλημένους, θα υποδεχτούν οι νηπιαγωγοί, τα παιδιά και οι γονείς του 1ου Νηπιαγωγείου Πάργας με το παραδοσιακό θεατρικό δρώμενο «Σήμερα γάμος γίνεται»,   ώρα 7:00 μμ, στο χώρο του 1ου Νηπιαγωγείου Πάργας, στο πλαίσιο της γιορτής για τη λήξη του σχολικού έτους 2016-17. Στη γιορτή έχουν προσκληθεί φορείς της Εκπαίδευσης, της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας και του Δήμου Πάργας.
Για τη σύμπραξη «Developing Teacher Competences for the Future»

Η Προϊσταμένη του 1ου Νηπιαγωγείου Πάργας
Χριστίνα Βάσση
Η Σχολική Σύμβουλος 45ης Περιφέρειας Π.Α.
Σοφία Σαΐτη

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  mypreveza.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: