Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

Πάργα. Επισκευές φθορών δρόμου προς Σαρακίνικο Τ.Κ Αγιάς.

...Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η

    Η παρούσα τεχνική έκθεση, αφορά την εκτέλεση του έργου «Επισκευές φθορών δρόμου προς Σαρακίνικο Τ.Κ. Αγιάς» και πρόκειται για εργασίες αποκατάστασης των φθορών τμημάτων του ασφαλτοστρωμένου οδοστρώματος του δρόμου προς την παραλία Σαρακίνικο της Τ.Κ. Αγιάς. Τα σημεία όπου θα γίνει η επέμβαση θα τα υποδείξει η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου. Συνολική έκταση ασ φαλτοστρωμένου οδοστρώματος για επισκευή 250 τετρ. μέτρα. Στο κάθε σημείο θα γίνεται τομή του κατεστραμμένου οδοστρώματος και εκσκαφή μέχρι βάθους 25 εκατοστών από την επιφάνεια της οδού. Θα κατασκευασθεί υπόβαση οδοστρωσίας μέσου πάχους 10 εκατοστών και πάνω από αυτή στρώση με σκυρόδεμα C 12/15 πάχους 10 εκατοστών. Στην συνέχεια θα ολοκληρωθεί η αποκατάσταση της οδού με ασφαλτική συγκολλητική επάλειψη και ασφαλτική στρώση κυκλοφοράς συμπιεσμένου πάχους 5 εκατοστών.
Εργασίες αναλυτικά:
 Τομή οδοστρώματος μήκους 500 μέτρα
 Εκσκαφή χαλαρών εδαφών όγκου 62,50 κυβικών μέτρων.
 Υπόβαση οδοστρωσίας μεταβλητού πάχους όγκου 25 κυβικών μέτρων
 Άοπλο σκυρόδεμα C 12/15 πάχους 10 εκ. επιφάνειας 250 τετραγωνικών μέτρων.
 Ασφαλτική συγκολλητική επιφάνειας 250 τετραγωνικά μέτρα.
 Ασφαλτική στρώση κυκλοφορίας πάχους 5 εκ. επιφάνειας 250 τετραγωνικά μέτρα.
Για τις παραπάνω εργασίες υπάρχει εξειδικευμένη πίστωση στον προϋπολογισμού του Δήμου για το έτος 2017 και στον Κ.Α. 30 - 7333.077 ... Διαβάστε όλο το αρχείο εδώ.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  diavgeia.gov.gr.
Φωτογραφία από το μπλογκ romiazirou.

Δεν υπάρχουν σχόλια: