Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Απόλλων Πάργας.

Την τρίτη ήττα στην έδρα του (5η συνολικά) στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε σήμερα ο Αραχθος από τον Απόλλωνα Πάργας, σ’ ένα παιχνίδι που η αρτινή ομάδα πλήρωσε την επιπολαιότητα, τα πολλά λάθη και το εύκολο πούλημα της μπάλας. Ο Απόλλων κατάφερε σε δύο από τις τρεις όλες και όλες ευκαιρίες που είχε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Κατερίνη με σκόρερ τον Χρήστου, στο 16΄ με σουτ έξω από την περιοχή (0-1) και στο 82΄ με πλασέ αφού με ατομική του ενέργεια μπήκε από πλάγια στην περιοχή. Ο Άραχθος που ξεκίνησε το παιχνίδι δυνατά, μετά το γκολ που δέχθηκε υποχώρησε ανεξήγητα. Στο 51΄ ο Μπούρμος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Ντέτσικας με νέο σουτ ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1. Η ομάδα της Πάργας αμύνθηκε σωστά και στην ουσία δεν απειλήθηκε, προσπαθώντας να πετύχει κάποιο γκολ και να τιμωρήσει τους γηπεδούχους κάτι που τελικά το κατάφερε.
ΑΡΑΧΘΟΣ: Κατερίνης, Ντέτσικας, Παππάς, Φούκης (84' Βαγγελής), Παπαγιάννης, Ευταξίας, Δήμητσας (75' Πουλιανός), Μπούρμπος Σ., Νταλάκας, Σταμούλης, Μπούρμπος Α..
ΑΠΟΛΛΩΝ: Μπάμπης, Αηδόνης, Κολοκούρας, Γεράκης, Γιάννος, Μάρκος, Χρήστου (86' Παππάς), Μαυραγγελίδης (76' Λαγουτάρης), Μώκος, Λουκούμης, Βάσσιος (46' Καραχάλιος)

Βαθμολογία εδώ.

Από την σελίδα www.d-5os-omilos.blogspot.com συντάκτης Βασίλης Τσεκούρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: