Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Βολίδα - Άπολων Πάργας

Οι «κιτρινόμαυροι» της Κέρκυρας συνεχίζουν την καταπληκτική τους παρουσία και πορεία στη Δ' Εθνική! Σήμερα Κυριακή το συγκρότημα του Ρομπέρτο Μπολάνο κέρδισε με 2-0 τον Απόλλωνα Πάργας, σε αγώνα που διεξήχθη στο Δημοτικό γήπεδο Καστελλάνων Μέσης, σε ένα από τα σπουδαιότερα παιχνίδια της αγωνιστικής, αφού και οι δύο αντίπαλοι βρίσκονται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.
Το σημερινό ήταν το τέταρτο συνεχόμενο «τρίποντο» για τη Βολίδα, η οποία πλέον απέχει μόλις έναν πόντο από την κορυφή.
Το σκορ άνοιξε στο 23ο λεπτό, όταν ο Ενέτης Λυκόκας σέντραρε και ο Γιώργος Λάσκαρης με κοντινή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Στη συνέχεια, η κερκυραϊκή ομάδα είχε τις προϋποθέσεις για να «καθαρίσει» το ματς, όμως τόσο το δοκάρι που σταμάτησε τον Σπύρο Σπίνουλα, όσο και οι χαμένες ευκαιρίες από τον ίδιο παίκτη και από τον Αρμένη, «κρατούσαν» στο παιχνίδι τους Παργινούς, κι έτσι το πρώτο 45λρεπτο έληξε με σκορ 1-0..Με το ξεκίνημα της επανάληψης, οι Κερκυραίοι «κλείδωσαν» τους τρεις βαθμούς. Ήταν το 49ο λεπτό, όταν μετά από ένα εξαιρετικό συνδυασμό του Βασίλη Πετρόγιαννη με τον Γιώργο Λάσκαρη, ο Βαγγέλης Βρακκάς βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ με τον γκολκίπερ Μπάμπη, και με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της Βολίδας.Ουσιαστικά κάπου εκεί το ματς τελείωσε! Η κερκυραϊκή ομάδα έριξε τον ρυθμό της, δίνοντας βάση στη διατήρηση του υπέρ της αποτελέσματος, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ την πίεση που άσκησαν.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΒΟΛΙΔΑ ΚΑΤΩ ΓΑΡΟΥΝΑ: Ζάχος, Μεσημέρης, Αρμένης (73΄ Μοναστηριώτης), Γκόρος, Λυκόκας (86΄ Καρύδης), Δούσης, Πάγκαλης, Πετρόγιαννης, Σπίνουλας, Βρακκάς (55΄ Κ. Σκολαρίκης), Λάσκαρης.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ: Μπάμπης, Α. Βάσσιος (46΄ Χρήστου), Κολοκούρας, Γεράκης, Μάρκος, Β. Βάσιος, Παπάς (55΄ Λαγούμης), Μαυραγγελίδης, Μώκος, Λουκούμης, Τσιτσόπουλος (50΄ Γανόλης).

Από τη σελίδα d-5os-omilos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: