Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2010

Πάργα, ημέρα κατά των ναρκωτικών.

   Εκδηλώσεις του ΚΕΘΕΑ Ιωαννίνων για την ημέρα κατά των ναρκωτικών.

«Χρέος μας … η ζωή» είναι το μήνυμα του ΚΕΘΕΑ Ιωαννίνων για μια σειρά εκδηλώσεων που θα πραγματοποιήσει σ΄ όλη την Ήπειρο με αφορμή των Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών το Σάββατο 26 Ιουνίου.
Το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων λειτουργεί στα Γιάννινα τα τελευταία 3 περίπου χρόνια, απευθύνεται σε χρήστες ψυχοτρόπων ουσιών και τις οικογένειές τους και έχει μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα.
Το ΚΕΘΕΑ θα λειτουργήσει ενημερωτικά περίπτερα από την ερχόμενη Δευτέρα έως την Παρασκευή μπροστά από τη Νομαρχία Ιωαννίνων, στην Άρτα την Παρασκευή 25 Ιουνίου στην πλατεία Αγίου Δημητρίου, στην Πρέβεζα στην πλατεία Δημαρχείου την Πέμπτη 24 Ιουνίου, στην Παραμυθιά στην κεντρική πλατεία το Σάββατο 26 Ιουνίου και στην Πάργα την Τετάρτη 23 Ιουνίου.
Επίσης στις 25 και 26 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5 στα γήπεδα του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα στο Σταυράκι με την συμμετοχή ομάδων των μελών Επανένταξης και Ανοιχτής Δομής Απεξάρτησης του ΚΕΘΕΑ Ιωαννίνων κι ακόμη ομάδων τοπικών φορέων.

Από τη σελίδα lakkasouliou.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: