Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Η Πάργα στο καθαρισμό του λιμανιού της Πρέβεζας.

ΛΕΣΧΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ:
«Συμμετοχή στον Εθελοντικό καθαρισμό του Λιμανιού Πρέβεζας».

    Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας βασιζόμενη στις αρχές του εθελοντισμού , συμμετείχε στον εθελοντικό καθαρισμό του Λιμανιού Πρέβεζας , μαζί με την Σχολή Εκπαίδευσης Ταχυπλόων Σκαφών IONIAN BREEZE και το καταδυτικό κέντρο ROSIDON DIVING από την Πάργα, την Κυριακή 13 Ιουνίου 2010.
    Η ΛΕΚ Ν. Πρέβεζας συμμετείχε με την καταδυτική ομάδα της ΕΔΟΠΑ, με 8 πιστοποιημένους αυτοδύτες , ένα φουσκωτό σκάφος και 3 μέλη της . Το POSIDON PARGA DIVING συμμετείχε με 4 έμπειρους αυτοδύτες με επικεφαλής τον πιστοποιημένο εκπαιδευτή Παπανικολάου Αναστάσιο και η IONIAN BREEZE που διοργάνωσε την εκδήλωση με 5 αυτοδύτες καθώς και με προσωπικό στην παραλία που προσέφερε βοήθεια στους αυτοδύτες. Ο καθαρισμός ξεκίνησε από την προβλήτα μκπροστά την πλατεία Ανδρούτσου και τελείωσε μπροστά στο Εργατικό Κέντρο.
   Στην συλλογική προσπάθεια της ΛΕΚ, της IONIAN BREEZE και του POSIDON DIVING , συνέδραμε το Λιμεναρχείο Πρέβεζας με προσωπικό και σκάφος καθώς και ο Δήμος Πρέβεζας με υπάλληλους που πρόσφεραν βοήθεια στην ανάσυρση των σκουπιδιών από την θάλασσα.
    Κατά την διάρκεια του καθαρισμού εντοπίστηκαν από τους αυτοδύτες διάφορα σκουπίδια (μπουκάλια, σακούλες, κώνοι σήμανσης....), καθώς και μεγάλα αντικείμενα ( κάδοι σκουπιδιών, παγκάκια, σίδερα και λάστιχα).
Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας , πιστή πάντα στο πνεύμα του εθελοντισμού θα συνδράμει πάντα σε παρόμοιες ενέργειες και θα βρίσκετε στην διάθεση του κοινωνικού συνόλου και των αρχών για την προστασία του περιβάλλοντος .
    Επίσης η ΛΕΚ εκφράζει τις ευχαριστίες για την άψογη συνεργασία στο προσωπικό του Λιμεναρχείου Πρέβεζας , την IONIAN BREEZE καθώς και στο καταδυτικό κέντρο POSIDON DIVING στην Πάργα και προσωπικά στον εκπαιδευτή του καταδυτικού κέντρου Παπανικολάου Αναστάσιο για την βοήθεια που προσφέρει στην ΛΕΚ με την εκπαίδευση των μελών της.

Από τη σελίδα epirus-ellas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: