Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Εφημερίδα η Πάργα.

   Κυκλοφόρησε το εβδομηκοστό τέταρτο φύλλο της εφημερίδας ''Η Πάργα'', του ομώνυμου συλλόγου Παργινών Αθήνας. Πρόκειται για την έκδοση του τριμήνου Οκτώβριος, Νοέμβριος, Δεκέμβριος 2010. Τα περιεχόμενα της εφημερίδας είναι: Διδασκαλικά συνέδρια 1936-1937, Κοινωνικά, Μικρές ειδήσεις (σχέδιο Καλλικράτης – Πανηπειρωτική συνομοσπονδία Ελλάδος – Κόμβος Καρτερίου Διακλάδωση Πάργας), Χριστούγεννα (Της Τούλας Στεφανίδου-Μαλακάτα), Παργινές συνταγές Χοιρινό με σέλινο), Τα γλυπτά της Πάργας και οι δημιουργοί τους, Πρόσωπα της Πάργας που έγιναν κάρτες, Αρτηριακή Πίεση, Γνωρίζετε ότι, Δημοτικές εκλογές 2010, και το καθιερωμένο φτορεπορτάζ . Η εφημερίδα συντηρείται οικονομικά, αποκλειστικά από δωρεές και διανέμεται δωρεάν, για να την διαβάσετε και να την ενισχύσετε απευθυνθείτε στα γραφεία του συλλόγου Τηλ.2105225788, φαξ.2105237773.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητό Blog.
Μπορεί η εφημερίδα να «συντηρείται οικονομικά, αποκλειστικά από δωρεές»αλλά ποτέ δεν είδαμε και κάτι από τον σύλλογο των Αθηναίων που κατάγονται από την Πάργα, και την εφημερίδα των, να κάνουν κάτι και να προσφέρουν κάτι στην γενέτειρα τους.
Τίποτε άλλο εκτός από εκδρομές και τραπεζώματα της ολιγάριθμης γνωστής και φωτογραφούμενης παρέας .
Προσοχή λοιπόν στις προσφορές και για το πώς αξιοποιούνται, ιδιαίτερα σήμερα , να χρήματα των Παργινών που είναι όλο τον χρόνο στην Πάργα και δεν την επισκέπτονται μόνον για μια εβδομάδα σαν τουρίστες-επισκέπτες.