Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Πυροβολημένες πινακίδες στην Πάργα.

«…Δείχνουμε σεβασμό στις πινακίδες, ποτέ δεν τις τουφεκάμε. Όσοι τις μετατρέπουν σε στόχους, κάνουν μια ανόητη πράξη, που επιπλέον μπορεί να τους κοστίσει ακριβά από τον νόμο αλλά με την πράξη τους αυτή ντροπιάζουν και την κυνηγετική οικογένεια. Παρομοίως αποφεύγουμε να τουφεκίσουμε προς τα καλώδια του ηλεκτρικού και του τηλεφώνου αφού μια βολή αρκεί, για να γίνει ζημιά…»

   Αν και ο κώδικας ηθικής συμπεριφοράς του κυνηγού το αναφέρει ρητά και όλοι οι κυνηγοί πρέπει να τον τηρούν, εδώ στην περιοχή μας η πινακίδες της τροχαίας αλλά και της πυροσβεστικής που έχουν τοποθετηθεί για την δική μας ασφάλεια, έχουν γίνει στόχος τον ασυνείδητων κυνηγών. Είναι κρίμα να πληρώνουμε ξανά και ξανά για νέες πινακίδες, γιατί κάποιοι θέλουν να κάνουν το κέφι τους. Αν θέλουν να μάθουν σημάδι μπορούν να δημιουργήσουν ένα σκοπευτικό σύλλογο και γιατί όχι, να ζητήσουν από το δήμο έκταση για σκοπευτικό κέντρο. Πολλοί θα τους βοηθήσουν σε αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: