Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Διαμαρτυρία για τα έργα στην Πάργα.

Αναδημοσίευση από το Blog, sardelas.

«...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΓΑ. ΟΡΑΤΟΣ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΟΛΥΝΣΕΩΝ & ΕΠΙΔΗΜΙΩΝ.

   Στην Πάργα εδώ και λίγους μήνες γίνονται συμπληρωματικά έργα για τον βιολογικό των λυμάτων. Ο εργολάβος σκάβει τους δρόμους χωρίς καμία καθοδήγηση από τους υπαλλήλους του Δήμου με αποτέλεσμα να γίνονται αναρίθμητες βλάβες κυρίως στους σωλήνες ύδρευσης αλλά και στο δίκτυο του ΟΤΕ της ΔΕΗ και στους αγωγούς των λυμάτων. Η μυρωδιά των αποχετεύσεων πλανιέται παντού και τα λύματα ξεχειλίζουν ή  ποτίζουν τα χαντάκια ,όπως φαίνετε και στις σημερινές φωτογραφίες.
   Η μισή Πάργα σήμερα (22-02-2011) δεν είχε νερό , Αδικαιολόγητα, αφού από μια μικρή βλάβη αντί να την επισκευάσουν έκλεισαν τον κεντρικό αγωγό μέχρι στις 9 το βράδυ.
Έχουν σκάψει πολλούς δρόμους και σε διαφορετικά σημεία της πόλεως και έτσι σκαμμένους τους αφήνουν πολλές μέρες μέχρι και ΕΝΑ(1) μήνα.
   Από τους ‘’εισαγόμενους’’, εργατοτεχνίτες για όλες της δουλειές, πληροφορούμαστε ότι αυτό γίνετε για να διαμαρτυρηθούν οι κάτοικοι και να εισπράξουν έτσι τις δόσεις από το έργο.
   Παρακαλούμε κάθε αρμόδιο ,λόγω ανύπαρκτης δημοτικής αρχής, να παρέμβει κυρίως τον κ. Αντιπεριφεριάρχη Πρεβέζης ,που γνωρίζει καλά την Πάργα, να κάνει ότι είναι δυνατό και να σταματήσει την Απαράδεκτη αυτή κατάσταση.
Έχουμε την γνώμη ότι δεν χρειάζεται να θυμίσουμε σε κανέναν ότι από το επόμενο μήνα αρχίζει η Τουριστική περίοδος στην Πάργα. Εφέτος θα υποδεχθούμε τους τουρίστες με ανοικτούς υπόνομους;
Οι κάτοικοι από όλα αυτά είναι αγανακτισμένοι και κυρίως από την μεθοδευμένη αυτή κατάσταση, έχουν εξαντλήσει κάθε όριο κατανόησης και υπομονής αφού ,εκτός των άλλων, είναι πλέον υπαρκτός και ο κίνδυνος μολύνσεως και επιδημιών λόγω των ανοικτών υπονόμων.
Αναγνώστης...»

Αναδημοσίευση από το Blog, sardelas.

Δεν υπάρχουν σχόλια: