Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Καποδιστριακός Δήμος Πάργας ποδόσφαιρο.

Όμηρος Νεοχωρίου - Απόλλων Πάργας 8-1

   Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε ο Όμηρος Νεοχωρίου ο οποίος επικράτησε με το ευρύ 8-1 επί του Απόλλων Πάργας ο οποίος βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Λαγός ο οποίος πέτυχε πέντε τέρματα (27,26,45,77, 89). Τα υπόλοιπα πέτυχαν οι Κόκκαλης (13, 86) και Νταής (92). Το γκολ της τιμής για τον Απόλλων πέτυχε ο Παπανικολάου στο 40.
ΟΜΗΡΟΣ: Σπυρόπουλος, Δημόπουλος (46' Μυγδάκης), Κάκκος (46' Χόντος), Παναγιωτόπουλος, Μπούρμπος, Παπαδήμας, λαγός, Τζαμαλής, Κόκκαλης, Τσιφοπανόπουλος (46' Τσίρκας), Παπανικολάου.
ΑΠΟΛΛΩΝ: Παπαγεωργίου (68' Παπανικολάου), Παππάς, Κολοκούρας, Μάρκος, Κατσαούνης (52' Πετρονάννος), Βέκιος, Νταής, Ε. Βάσσιος, Α. Βάσσιος, Δ. Βάσσιος, Θοδωρής.

Αναδημοσίευση από τη σελίδα, periferiako.

ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΑΝΟΔΟΥ

    Σε τροχιά ανόδου η Ένωση μετά το σημερινό διπλό στην έδρα ενός από τους διεκδικητές του πρωταθλήματος στόν Άγιο Γεώργιο με σκόρ 0-2. Η ομάδα μας κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση εντυπωσίασε με το παιχνίδι της και δέν κινδύνεψε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού ενώ  στα τελευταία λεπτά έχασε δύο κλασικές ευκαιρίες να ανεβάσει τον δείκτη του σκόρ, αλλά το τελικό αποτέλεσμα την βρήκε νικήτρια με δύο γκόλ του Θανάση Αθανασίου στό 35' και του Βαλάντη Σκάρπου στό 65'. Η Ένωση με την νίκη αυτή έφτασε τους 23 βαθμούς και στις επόμενες δύο αγωνιστικές υποδέχεται στο γήπεδο Πάργας διαδοχικά τις ομάδες της Πέτρας και της Φιλιππιάδας.

 Αναδημοσίευση από το Blog,  fc-parga-united.

Δεν υπάρχουν σχόλια: