Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Ένωση Πάργας - Φορτούνα Βαλανιδοράχης 2-0.

Ένωση Πάργας - Φορτούνα Βαλανιδοράχης 2 - 0
 γιά την 21η αγωνιστική.

   Συνεχίζοντας  με σοβαρότητα και έχοντας τρομερή αυτοπεποίθηση σέ όλη την διάρκεια τουαγώνα η ¨Ένωση  πήρε άλλους τρείς βαθμούς κερδίζοντας και την Φορτούνα με σκόρ 2-0 χωρίς ουσιαστικά να κυνδινέψει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Στό τελευταίο εντός έδρα αγώνα και προτελευταίο του πρωταθληματος η ομάδα μας ήθελε να χαρίσει στους φίλους της ωραίο θέαμα μαζί με τους πολύτιμους τρείς βαθμούς και τα κατάφερε και στα δύο παίζοντας επιθετικά πιέζοντας την αντίπαλη ομάδα σε όλο το γήπεδο αναγκάζοντας την σε παθητικό ρόλο. Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ όμορφο και η Ένωση επέβαλε από νωρίς τον ρυθμό της δέιχνοντας ποιός θα είναι το αφεντικό μέσα στο γήπεδο, οι βιαστικές όμως τελικές επιλογές  των παικτών σε συνδιασμό με τον υπερβολικό ζήλο που έδειχναν στο να πετύχουν γρήγορα γκόλ οδήγησαν στό να τελειώσει το πρώτο ημίχρονο  χωρίς τέρματα.
Στο δεύτερο ημίχρονο όμως η αμυντική λειτουργιά της Φορτούνας αποδιοργανώθηκε από τίς προσωπικές ενέργειες των αδελφών Ντάλλα. Πρώτα ο Άκης στό 50΄πήρε την μπάλα πλάγια αριστερά και με πολύ  ωραία προσποίηση απέφυγε δύο αντιπάλους διεισδύοντας πρός την εστία και από το ύψος της μεγάλης περιοχής εξαπέλυσε με το δεξί ενα δυνατό και συρτό σούτ το οποίο κατέληξε στα δίχτυα ανοίγοντας τον δρόμο πρός τον θρίαμβο. Το σκόρ έκλεισε 15΄ μετά στό 65΄με τον Δημήτρη Ντάλλα που στριφογύρισε με την μπάλλα 5-6 μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή και βρίσκοντας λίγο χώρο ελεύθερο σούταρε με  πολύ δύναμη προς την εστία η μπάλλα έσκασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι μπροστά από τον εμβρόντητο γκολκίπερ που το μόνο που κατάφερε ήτανε να την μαζέψει από το βάθος της εστίας του. Η Ένωση στην διάρκεια του παιχνιδιού έχασε σωρεία κλασικών ευκαιριών να διευρύνει τόν δείκτη του σκόρ με κορυφαίες το δοκάρι στό 60΄του Σπύρου Χαλκή με πολύ δυνατό σούτ από τα 5 μέτρα και το εξ΄επαφής σούτ του Δημήτρη Ντάλλα πάνω στα χέρια του τερματοφύλακα στό πάρε-βάλε του Πολυχρόνη Τόρρε στό 85΄ενώ είναι αδύνατο να τις αναφέρουμε όλλες αφού σχεδόν κάθε λεπτό  του αγώνα υπήρχε και μια χαμένη ευκαιρία από τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης.
   Στό παιχνίδι αυτό ο προπονητής της ομάδας χρησιμοποίησε για πρώτη φορά σε ολόκληρο το παιχνίδι ένα πολύ επιθετικό σχήμα με τρείς παίκτες στην ζώνη της άμυνας τέσσερις σε ρόμβο στό κέντρο του γηπέδου και τρείς στην  καθαρόαιμους φόρ. Και αυτός ήταν ο λόγος που έμμειναν έξω από το βασικό σχήμα ποδοσφαιριστές όπως ο Αλέξης Ιωάννου και ο Χρήστος Σιάνος που στήν ζώνη των τεσσάρων της άμυνας  αποτέλεσαν την αγαπημένη επιλογή σε όλον τον δεύτερο γύρο του Γιώργου Πασχοδήμα και προτιμήθηκαν πιό γρήγοροι και έμπειροι παίκτες προκειμένου να αξιοποιηθούν τα πλεονεκτήματα της αλλαγής της τακτικής του παιχνιδιού.
   Η ομάδα γενικά ικανοποίησε με την απόδοση της και έδειξε πως μπορεί την άλλη Κυριακή στην Πέτρα να πάρει τον ένα βαθμό που χρειάζεται για να ολοκληρώσει με επιτυχία τις υποχρεώσεις στο φετινό πρωτάθλημα και να κατακτήσει τον τίτλο μαζί με την άνοδο στην Α΄κατηγορία.
Για την Ένωση αγωνίστηκαν οι Ευθυμιάδης Α., Παππάς Ε. ( 75΄Ευθυμιάδης Δ.), Παπανδρέου  Δ.(87΄ Σιάνος Γ.),Τόρρες Π., Παππάς Γ. Ντάλλας Σ., Πασχοδήμας Θ., Αθανασίου Α., Ντάλλας Δ. Χαλκής Σ., Σκάρπος Χ. (Ζαγοράκης Φ.).

Αναδημοσίευση από τη σελίδα,  sportpalace.eu.

Δεν υπάρχουν σχόλια: