Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Πρωταθλητρια η Ένωση Πάργας.


  Με την 17 νίκη της στο πρωτάθλημα με σκορ 0-1 στην Πέτρα με αντίπαλο τον Κεραυνό έκλεισε την φετινή της παρουσία στο πρωτάθλημα η Ένωση κατακτώντας την πρώτη θέση και τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας του Ομίλου της Β΄ΕΠΣΠΛ ταυτόχρονα πήρε και το εισιτήριο της 1ης θέσης που οδηγεί απευθείας στην άνοδο στην Κατηγορία της ΕΠΣΠΛ και του χρόνου η ομάδα μας θα αγωνίζεται στα μεγάλα σαλόνια του τοπικού πρωταθλήματος. Με τιμές ηρώων υποδέχτηκαν οι φίλοι της ομάδας μας την αποστολή της Ένωσης στην παραλία της Πάργας όπου κατέληξε η πομπή των αυτοκινήτων με προηγούμενο το λεωφορείο με την αποστολή της ομάδας που έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομα της στο βιβλίο της ιστορίας. Το πανηγύρι συνεχίστηκε σε παραλιακό καφέ της πόλης μας όπου ανοίχτηκαν οι καθιερωμένες σαμπάνιες και στήθηκε τρελό πανηγύρι το οποίο κράτησε μέχρι αργά το βράδυ όπου αποθεώθηκαν παίκτες , διοίκηση και προπονητής...
 ...« Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την μεγάλη επιτυχία... είμαι  ιδιαίτερα συγκινημένος αλλά και συνάμα πολύ χαρούμενος αφού καταφέραμε το Θαύμα σε μόλις έξη χρόνια από την ίδρυση της ομάδας και την πέμπτη χρονιά σε επίσημο πρωτάθλημα της ΕΠΣΠΛ .... Ευχαριστώ όσους με πίστεψαν ιδιαίτερα τους παίχτες η νίκη τους αξίζει είναι μια καλή ομάδα με πολύ ταλέντο και χαμηλό μέσο όρο ηλικίας  που έπαιξε ωραίο επιθετικό  ποδόσφαιρο απόδειξη τα στατιστικά μας 53 βαθμοί 17 νίκες 2 ισοπαλίες μόλις μια ήττα καλύτερη επίθεση με 55 γκολ και καλύτερη άμυνα μόλις 14 γκολ σε 20 αγώνες. Θα ήταν όμως παράλειψη να μην  ευχαριστήσω ιδιαίτερα αυτούς που τα τελευταία δύο χρόνια στήριξαν αυτήν προσπάθεια ηθικά και υλικά την διοίκηση της ομάδας έναν έναν προσωπικά τον απελθόντα πρόεδρο Ηρακλή Χαλκή που πρώτος πίστεψε στο όνειρο, τους αντιπροέδρους και φίλους Μπάμπη Κυριάκη και Φώτη Δημητρίου τον Γραμματέα Μάκη Πασχοδήμα αλλά και την τριάδα που είχε όλο το βάρος της φετινής χρονιάς τους χαλκέντερους Θύμιο Παππά υπεύθυνο για την επικοινωνία της ομάδας που φέτος ήταν εξαιρετική, τον Νίκο Κόκκορη τον ανοιχτοχέρη ταμία αλλά ιδιαίτερα τον άνθρωπο που έζησε κάθε μας στιγμή μέσα στα αποδυτήρια αλλά και έξω από αυτά τον Γενικό αρχηγό Αλέκο Παππά τον οποίο και ευχαριστώ ιδιαίτερα για την συνεργασία.
    Επίσης θέλω να ευχαριστήσω υπέροχο τον κόσμο μας για την συμπαράσταση είναι πολύ δύσκολο για μια καινούργια ομάδα να κερδίσει την αγάπη του κόσμου σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα για άλλη μια φορά τους ευχαριστούμε που κάνανε την ομάδα μας την "επίσημη αγαπημένη της πόλης" υποσχόμαστε να μην τους απογοητεύσουμε ποτέ.
   Τέλος θα ήθελα ιδιαίτερα να ευχαριστήσω κάποιους που ποτέ δεν θυμόμαστε δηλαδή τους γονείς των παιδιών που μας εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους είναι σε όλους γνωστό πώς η ομάδα μας στηρίχθηκε σε παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες ποδοσφαίρου της πόλης μας και κατά κύριο λόγο από την ακαδημία μας που λειτουργεί στο αθλητικό κέντρο anthoussa sportpalace πολλά από τα οποία είναι μαζί μου από τα έξη τους χρόνια και τα αισθάνομαι σαν δικά μου παιδιά αυτό είναι το πλάνο μας και για το μέλλον όσο περισσότερα παιδιά από τις ακαδημίες του τόπου μας να αγωνίζονται για την ομάδα.»

  Αναδημοσίευση από τη σελίδα,   sportpalace.eu.

Δεν υπάρχουν σχόλια: