Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Εφημερίδα «Η Πάργα» και σε ψηφιακή έκδοση.

   Κυκλοφόρησε το εβδομηκοστό ένατο φύλλο της εφημερίδας ''Η Πάργα'', του ομώνυμου συλλόγου Παργινών Αθήνας. Πρόκειται για την έκδοση του τριμήνου Ιανουάριος, Φεβρουάριος, Μάρτιος  2012.
Τα περιεχόμενα της εφημερίδας είναι: Έλος Καλοδικίου, κοινωνικά της Πάργας (Γεννήσεις, Γάμοι, Θάνατοι). Μικρές ειδήσεις (Παργινό Καρναβάλι 26-2-2012. Α’ Δημοτικό Σχολείο Πάργας. 4ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Σάτιρας «Μώμος* ο  πατρεύς» ερασιτεχνικών θιάσων. Κληροδότημα Βασιλείου Ε. Βασιλά. Ναυτικός όμιλος Πάργας «Δημήτριος Τάγιας». «Η αυλή των τρελλών»). Κοπή βασιλόπιτας - Βράβευση Ε. Λιάρου. Παργινές συνταγές (Ψάρι Μπιάνκο και Λικέρ Μανταρίνι). Γνωρίζετε ότι (Τι είναι τα λάιτ προϊόντα και τι προσφέρουν). Διαθήκη ευεργέτη Βασιλείου Ε. Βασιλά (1850-1928 - 84 χρόνια από το θάνατο του). Πρακτικό Γενικής Συνέλευσης Συλλόγου.  Αποκριές στην παλιά Αθήνα (Της Τούλας Στεφανίδου Μαλακάτα). Αδελφοποίηση Δήμου Πάργας – Μουδανιών  Τουρκίας. Το σταυρόλεξο διαχρονικά του Α.Γ.Π. Μνήμη Γιάννη Σάρρα. Παργινό Καρναβάλι 2012. Και το καθιερωμένο φοτορεπορτάζ (Φώτο σκιές του παρελθόντος).
   Η εφημερίδα συντηρείται οικονομικά, αποκλειστικά από δωρεές και διανέμεται δωρεάν, για να την διαβάσετε και να την ενισχύσετε απευθυνθείτε στα γραφεία του συλλόγου Τηλ.2105225788, φαξ.2105237773.

Την εφημερίδα μπορείτε να την διαβάσετε 
στο διαδίκτυο στη σελίδα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: