Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Σάββατο, 23 Ιουνίου 2012

Και το λιμάνι σου... Η Πάργα! / Parga: Your seaport!

   Άνθρωποι που άφησαν τη ζωή τους στις μεγάλες πόλεις και εναπόθεσαν την καθημερινότητά τους δίπλα στις παραλίες κι αντίκρυ του κάστρου της Πάργας. Πλακόστρωτη και περιποιημένη, γεμάτη λουλούδια, χαμόγελα και φρέσκα βλέμματα. Σκάφη και ιστιοπλοϊκά στο λιμάνι δένουν από όπου μπορείς να φανταστείς και εστιατόρια για όλα τα βαλάντια, cafe και club, όλα σε κοντινές αποστάσεις από το μεγάλο πεζόδρομο του λιμανιού, σου δίνουν επιλογές διασκέδασης για όλα τα γούστα. Στο Νησάκι της Παναγίας που βρίσκεται στον κόλπο της Πάργας μπορείς να πάς με πλεούμενο κι αν θέλεις να είναι μεγαλύτερη η βόλτα σου, στην προβλήτα θα βρεις καραβάκια που κάνουν ολοήμερες εκδρομές στους Παξούς και τους Αντίπαξους. Καθώς στέκεσαι στο λιμάνι, στα δεξιά σου θα δεις το Κάστρο που χτίστηκε κατά το 14ο αιώνα. Για βουτιές κοντά στο κέντρο, γνωστή για τους ρυθμούς της, η παραλία του Βάλτου, απλώνει τα beach bar, τα cafι και τα ξενοδοχεία της κατά μήκος της, αποτελεί πόλο έλξης – τόσο ελλήνων όσο και τουριστών- όλων των ηλικιών, συνδυάζοντας έντονες και χαλαρές διαθέσεις. Λίγο πιο έξω από την Πάργα η παραλία του Λύχνου, φημίζεται για τα γαλάζια και καθαρά νερά της.

   Parga. Paved and tidy, full of flowers, smiles and fresh looks. Boats and yachts tie up at the port, restaurants for all budgets, cafe and club, all within walking distance of the large stone paved street of the port, giving you entertainment options for all tastes. As you stand at the harbour on your right hand you will see the castle built in the 14th century. For swim close to Parga, head to the beach of Valtos with cafι and hotels near by for combined intense and relaxed moods. Just outside Parga, Lyxnos beach, famous for its blue and clear waters.

 Αναδημοσίευση από το Blog, seasonsgreece.

Δεν υπάρχουν σχόλια: