Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Αλλαγές στο Δήμο Πάργας σε θέσεις αντιδημάρχων...

Αλλαγές στο Δήμο Πάργας σε θέσεις αντιδημάρχων, 
στην Προεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου 
αλλά και στις Επιτροπές.

   Αλλαγή σκυτάλης σε θέσεις αντιδημάρχων, στην Προεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και στις Επιτροπές Ποιότητας Ζωής και Οικονομικών, έφερε το 2013 στο Δήμο Πάργας.
Ο Δήμαρχος Πάργας κ. Θανάσης Λιόλιος σε δηλώσεις του στο atpreveza.gr ευχαρίστησε τους αντιδημάρχους αλλά και όλους τους δημοτικούς συμβούλους για τη συνεργασία που είχαν αυτά τα δύο χρόνια, ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στους προέδρους των τοπικών διαμερισμάτων του δήμου για την αμέριστη βοήθεια και στήριξη που παρείχαν στο έργο της δημοτικής αρχής.
«Ευχαριστώ όλους όσοι σεβάστηκαν τις προτάσεις και τις προσπάθειές μας την προηγούμενη περίοδο και πιστεύω ότι το ίδιο θα γίνει και την επόμενη. Εμείς δημιουργούμε μαζί με τους πολίτες έναν ισχυρό δήμο, ο οποίος έχει ξεπεράσει το φόβο της χρεοκοπίας, εξυγιαίνεται οικονομικά και μεταρρυθμίζεται διοικητικά ώστε να αποδώσει έργο, υπηρεσίες και στόχους που να ανταποκρίνονται στις επόμενες γενιές» τόνισε ο κ. Λιόλιος ευχόμενος σε όσους ανέλαβαν τα νέα τους καθήκοντα δύναμη, κουράγιο και όρεξη.
Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πάργας ανέλαβε ο κ. Γιάννης Νήρας, αντιπρόεδρος ο κ. Νίκος Σμπόνιας και γραμματέας ο κ. Απόστολος Σιδέρης.
Αντιδήμαρχος αντί του δημάρχου και συντονιστής του έργου της δημοτικής αρχής θα είναι ο κ. Γιώργος Τσούτσης, αντιδήμαρχος Πάργας ο κ. Γιάννης Κλοτσώνης, αντιδήμαρχος καθημερινότητας, καθαριότητας και ύδρευσης η κα Ευτυχία Ρίζου και αντιδήμαρχος υπεύθυνος για την Παιδεία και τον πολιτισμό ο κ. Βασίλης Γκόγκας.
Στην Οικονομική Επιτροπή Πρόεδρος θα είναι ο Δήμαρχος κ. Θανάσης Λιόλιος ή ο οριζόμενος από το Δήμαρχο, Αντιδήμαρχος, αντιπρόεδρος ο κ. Αντώνης Νάστας και μέλη οι Βασίλης Πάντας, Άγγελος Κονιδάρης, Σταύρος Ευθυμίου, Αντώνης Γκοροβέλης, Νίκος Σμπόνιας.
Τέλος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής θα συμμετέχουν οι κ.κ. Άγγελος Κονιδάρης, Ευθύμιος Τσίγκος, Ευτυχία Ρίζου, Νικόλαος Ντάλας, Σπυρίδων Μίχας, Θωμάς Πέτρου και Γιάννης Καούρης. Πρόεδρος της Επιτροπής θα είναι ο Δήμαρχος ή ο οριζόμενος από αυτόν Αντιδήμαρχος (σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι ο κ. Κονιδάρης).

Αναδημοσίευση από τη σελίδα   atpreveza.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: