Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Παιδικό, ΠΣ Φιλιππιάδας - ΠΣ Ένωση Πάργας 2-2.

Παιδικό. ΠΣ Φιλιππιάδας 2004 - ΠΣ Ένωση Πάργας 2-2.
Λασπομαχία στο άθλιο "Νέο" γήπεδο Φιλιππιάδας.

   Φαίνεται πώς ο αγωνιστικός χώρος του νέου γηπέδου Φιλιππιάδας είναι ο ιδανικότερος για να αγωνίζονται ομάδες του παιδικού πρωταθλήματος ώστε οι μικροί να αποκτήσουν τις εμπειρίες που χρειάζονται και όταν γίνουν μεγάλοι και δυνατοί άνδρες να μη '' μασάνε'' από ακατάλληλους αγωνιστικούς χώρους  αλλιώς δέ δικαιολογείται η εμμονή των τοπικών ομάδων να το δηλώνουν ώς έδρα αλλά και της διοργανώτριας αρχής να μην επεμβαίνει ώστε οι ομάδες του παιδικού να παίζουν στα καλύτερα γήπεδα του νομού για να μή κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα αλλά και η αγάπη τους για το ποδόσφαιρο πού σίγουρα αλλιώς το ονειρεύονται...!
Από τύχη οι μικροί τών ομάδων του Π.Σ. Φιλιππιάδας και της Ένωσης Πάργας την γλίτωσαν μόνο με ένα βαρύ διάστρεμμα της ποδοκνημικής άρθρωσης του ποδοσφαιριστή της Ένωσης Κώστα Λουκούμη που τραυματίστηκε όταν γλίστρησε στήν προσπάθεια του να σουτάρει δυνατά την μπάλα μέσα στόν βούρκο.
Για την ιστορία οι ήρωες πιτσιρικάδες που αγωνίστηκαν αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκόρ
2-2 ενώ το παιχνίδι ίσως από άποψη αισθητικής είχε την άγρια ομορφιά που αρμόζει σε μιά πραγματική " λασπομαχία μέχρις εσχάτων ".
Ακόμη πιό ενδιαφέρουσα κάνει την περιγραφή του αγώνα το γεγονός πώς οι ποδοσφαιριστές τών δύο ομάδων αναγκάστηκαν να αποκτήσουν το αρχικό τους δέρμα χωρίς τα πρόσθετα του γηπέδου κάνοντας ντούζ με το λάστιχο ποτίσματος στην εξωτερική περίμετρο του γηπέδου αφού τα αποδυτήρια δεν διαθέτουν ούτε τουαλέτα για την ανάγκη τους.
Μοναδική πηγή Όασις η άψογη φιλοξενία των υπευθύνων της ομάδας Π.Σ. Φιλιππιάδας τους οποίους και ευχαριστούμε δημόσια.
Τα δύο τέρματα της ομάδας μας πέτυχε ο πρώτος σκόρερ της Θωμάς Παππάς ενώ χάθηκαν πολλές ευκαιρίες που θα μπορούσαν να είχαν οδηγήσει στην νίκη.
Στό άλλο παιχνίδι η ομάδα του Εθνικού Φιλιππιάδας νίκησε το Θεσπρωτικό με σκόρ 3-0.

Η Βαθμολογία σε 8 αγώνες.
1.ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 16        
2 ΕΝΩΣΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 16             
3.ΠΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ 13                              
4  ΕΝΩΣΗ ΠΑΡΓΑΣ 10   σε 7 αγώνες
5  ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ 3 σε 7 αγώνες       
6 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ 3             
7.ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ 0 

 Αναδημοσίευση από το blog  enosipargas.

Δεν υπάρχουν σχόλια: