Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Διδακτική επίσκεψη του Δέσκειου Γυμνασίου Πάργας στα Ιωάννινα.

Διδακτική επίσκεψη του σχολείου μας στα Ιωάννινα.

   Την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013, το σχολείο μας πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στα Ιωάννινα.
Συγκεκριμένα:
α) οι μαθητές της Α΄τάξης επισκέφθηκαν τον αρχαιολογικό χώρο της Δωδώνης και ενημερώθηκαν απο την αρχαιολόγο του χώρου κ.Σιώζου Βασιλική για την ιστορία του Μαντείου, την Ιερή Βελανιδιά, το Βουλευτήριο, τον Θεό που είναι αφιερωμένος ο χώρος, το θέατρο και γενικά πληροφορίες για το ιερό της Δωδώνης. Επίσης ενημερώθηκαν για τις εργασίες αναστήλωσης και συντήρησης του χώρου.
β) Οι μαθητές των Β΄και Γ΄τάξεων, στα πλαίσια την Εβδομάδος Χημείας 2013, επισκέφθηκαν το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, όπου, μαζί με μαθητές από άλλα σχολεία της Περιφέρειας Ηπείρου παρακολούθησαν τη διεξαγωγή πειραμάτων στο αμφιθέατρο του τμήματος Χημείας. Τα πειράματα πραγματοποίησαν διδάσκοντες καθηγητές και μεταπτυχιακοί μαθητές του τμήματος. Αξίζει να σημειωθεί πως σε έξι απο αυτά συνεργάστηκαν μαθητές του σχολείου, βιώνοντας μια ιδιαίτερη μαθησιακή εμπειρία.

Αναδημοσίευση από τη σελίδα   blogs.sch.gr/gymparga.

Δεν υπάρχουν σχόλια: