Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Στην Πάργα για λίγες ώρες η Μέρκελ…

   Η Γερμανίδα Καγκελάριος μας άφησε για λίγο ήσυχους και αποφάσισε να πάει πασχαλινές διακοπές. Επωφελούμενη από τις διακοπές του Πάσχα –για τους Καθολικούς- η Άγκελα Μέρκελ μάζεψε τις βαλίτσες της, πήρε αγκαζέ τον άντρα της Γιοαχίμ Σάουερ και βρέθηκαν αρχικά στο ιταλικό νησί Ischia. Από κει, με την θαλαμηγό φίλων τους, βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στην Πάργα όπου έμειναν μέχρι αργά το απόγευμα απολαμβάνοντας φρέσκο ψάρι και γλυκό του κουταλιού που της προσέφεραν σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής. Στο ίδιο εστιατόριο όπου βρέθηκαν και αρκετοί Έλληνες, δεν πίστευαν στα μάτια τους και μάλιστα κάποιοι ήταν έτοιμοι να της τα ψάλλουν για τα καλά. Τελικά όμως τα θερμά επεισόδια αποφεύχθηκαν.... Η καγκελάριος αναχώρησε αργά το απόγευμα παίρνοντας μαζί της, ως ενθύμιο από την Ελλάδα ένα πακέτο με αρωματικά φυτά που έτρεξε ασθμαίνοντας να της προσφέρει ο δήμαρχος της περιοχής Αθανάσιος Λιόλιος, λίγο πριν επιβιβαστεί στην πολυτελή θαλαμηγό.

 Αναδημοσίευση από τη σελίδα epiruspost.gr.

Καλό σας μήνα απο την Πάργα...Το γέλιο μακραίνει τη ζωή.

   Η πρωταπριλιά είναι η μέρα του ψέματος. Όλοι λίγο ή πολύ, λόγω του εθίμου θα προσπαθήσουμε να πούμε κάποιο ψέμα. Άλλοι με πολύ και άλλοι με λιγότερη επιτυχία. Καλό σας μήνα και αν καταφέρουν να σας ξεγελάσουν δεν πειράζει, διασκεδάστε, το απαιτεί το έθιμο.
Ένα έθιμο που μας έχει έρθει από την Ευρώπη. Υπάρχουν διάφορες εκδοχές σχετικά με τον τόπο και τον χρόνο που γεννήθηκε το έθιμο αυτό. Δύο από αυτές, όμως, είναι οι επικρατέστερες...Διαβάστε περισσότερα για αυτές.

 Χαμογελάτε...καίμε θερμίδες.

2 σχόλια:

Thetikos είπε...

Όλοι την κακολογούν την Ελλάδα αλλά όλοι εδώ έρχονται διότι πολύ απλά το ξέρουν και οι ίδιοι πόσο όμορφη είναι η Ελλάδα μας!

Thetikos είπε...

Όσο και να προσπαθήσουν να κάμψουν την Ελλάδα, την ομορφιά της δεν πρόκειται να την φτάσουν ποτέ! Ιδού το παράδειγμα, όλοι στο τέλος έρχονται εδώ πέρα, έναν από τους επίγειους παραδείσους!