Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

ΚΑΠΗ Πάργας ανακοίνωση.

   Το ΚΑΠΗ Πάργας διοργανώνει τριήμερη εκδρομή στις 12-13 και 14 Απριλίου 213 (Παρασκευή, Σαββάτο και Κυριακή) για Πάτρα – Πύργο – Αχαΐα – Ολυμπία – Ζαχάρο _Κυπαρισσία – Καλαμάτα – Σπήλαια Δυρού – Σπάρτη. Τιμή συμμετοχής κατά άτομο 68 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται η μεταφορά με πούλμαν και η διαμονή σε ξενοδοχείο δυο βραδιά με πρωινό. Διανυκτέρευση στην αρχαία Ολυμπία και την Καλαμάτα. Στην εκδρομή μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και τα μέλη του ΚΑΠΗ Καναλακίου, αν υπάρχουν κενές θέσεις μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και άτομα εκτός ΚΑΠΗ. Αναχώρηση από Πάργα (από θέση Γκίνη) στις 07.00π.μ και για τα μέλη του ΚΑΠΗ Καναλακίου από την πλατεία (Καναλάκι) στις 07.30π.μ.
Το ΚΑΠΗ Πάργας.

1 σχόλιο:

Αναγνώστης είπε...

Καλές είναι οι εκδρομές και η διασκέδαση για όλους αλλά τα έξοδα αυτά ποιος τα πληρώνει; Οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι; Κάποιοι φαίνετε πως δεν έχουν καταλάβει σε τι κατάσταση βρισκόμαστε. Προσγειωθείτε κύριοι ‘’αρμόδιοι’’ , επιτέλους πιά με αυτές τις εκδρομές της ταλαιπωρίας.