Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Τετάρτη, 10 Απριλίου 2013

...καμπανάκι για το Κ.Υ Πάργας.

Το περαστικό του Σαββάτου με τον Άγγλο 
επισκέπτη, καμπανάκι για το Κ.Υ Πάργας.

   Είναι πασίγνωστο ότι η Πάργα - ως κατεξοχήν τουριστικός δήμος της Ηπείρου και όχι μόνο- αποτελεί ελκυστικό προορισμό, για δεκάδες χιλιάδες ξένων και Ελλήνων επισκεπτών. Προς αυτή την κατεύθυνση επιβάλλεται να μπορεί να ανταποκριθεί τουλάχιστον στα αυτονόητα στον τομέα της υγείας και όχι να εκτίθεται,γιατί δεν εκτίθεται η Πάργα, αλλά η χώρα, όταν ένα κέντρο υγείας, δεν έχει τα απαραίτητα εχέγγυα για να προσφέρει τις υπηρεσίες που απαιτούνται.
Το περασμένο Σάββατο στην Πάργα έλαβε χώρα περαστιτικό με Άγγλο τουρίστα, ο οποίος υπέστη εγκεφαλική αιμοραγία, μεταφέρθηκε στο γενικό-νοσοκομείο Πρέβεζας και από εκεί στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων. Ούτε στην Πάργα, ούτε στην Πρέβεζα, μπορούσαν να προσφερθούν οι υπηρεσίες υγείας στον Άγγλο επισκέπτη, όμως, είναι ένα καμπανάκι, για τη λειτουργία του Κέντρου υγείας στην Πάργα, που ήδη έχει δεχθεί τους πρώτους επισκέπτες της, για την καλοκαιρινή σαιζόν. Θα πρέπει κυρίαρχα οι βουλευτές μας να τρέξουν την υπόθεση της εύρρυθμης και αποτελεσματικής λειτουργίας του κέντρου υγείας Πάργας, αφού είναι δεδομένο ότι περισσότεροι από 40 χιλιάδες επισκέπτες θα βρίσκονται και φέτος στην Πάργα.Δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να εκτεθεί η περιοχή μας, αλλά και η χώρα, επιβάλλεται το κέντρο υγείας Πάργας, να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αναφορικά με τις υπηρεσίες που προσφέρει!

Σπύρος Πλέουρας.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  tomistinenimerosi.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: