Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Ο Σταύρος Παππάς απο την Ένωση Πάργας στην Κ17 του ΠΑΣ Γιάννενα.

   Ο Π.Σ. Ένωση Πάργας ανακοινώνει την μεταγραφή του Σταύρου Παππά στον ΠΑΣ Γιάννενα. Άλλος ένας ποδοσφαιριστής της Ένωσης Πάργας θα ενισχύει από την νέα σεζόν την ομάδα Κ17 του ΠΑΣ.
       Ο ταλαντούχος 17χρονος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας βασικό στέλεχος της ανδρικής ομάδας και μέλος της μικτής ομάδας της ΒΔ Ελάδος που έφτασε στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος ΕΠΟ  ήταν σε συνεχή επαφή με το προπονητικό τιμ της ομάδας των Ιωαννίνων και είχε από πέρυσι πολλές φορές προπονηθεί με την ομάδα Κ17 του ΠΑΣ Γιάννενα, συμφώνησε σήμερα να συνεχίσει την καριέρα από τον ιστορικό σύλλογο της Ηπείρου.
Αυτή είναι η δεύτερη μεταγραφή ποδοσφαιριστή της Ένωσης μετά του Ηλία Σκάρπου πρός την ιστορική ομάδα της Ηπείρου και αποδεικνύει πώς η πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τις υποδομές της ομάδας υπό την καθοδήγηση του τεχνικού διευθυντή της  Γιώργου Πασχοδήμα που μέχρι και πέρυσι είχε και την ευθύνη του προπονητή της ανδρικής ομάδας αναγνωρίζεται σε υψηλό επίπεδο, αφού οι αρμόδιοι του ΠΑΣ είναι εντυπωσιασμένοι από το επίπεδο των ποδοσφαιριστών μας και ήδη στο στόχαστρο  βρίσκονται και άλλοι νεαροί ποδοσφαιριστές που από την νέα χρονιά με τον Ζήση Παππά στον πάγκο θα αποτελέσουν τον βασικό κορμό της ομάδας μας,
Η ομάδα μας ευχαριστεί τον Σταύρο Παππά για την προσφορά του και του εύχεται να είναι υγιής και καλότυχος στην νέα του ομάδα, είναι άλλος ένας ποδοσφαιριστής που μας κάνει περήφανους.

Πηγή: Αναδημοσίευση από το blog  enosipargas.

Δεν υπάρχουν σχόλια: