Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Τρίτη, 2 Ιουλίου 2013

Σε προπονητικό καμπ ο Α.Σ. «ΦΙΛΙΠΠΟΣ» Γιαννιτσών στην Πάργα.

   Από τις 25 Ιουνίου έως και 3 Ιουλίου 2013 αθλητές και αθλήτριες του Α.Σ. taekwondo «Φίλιππος» Γιαννιτσών με τους προπονητές – συνοδούς Γιάννη Γαβριηλίδη 6ο Dan και την Ολυμπιονίκη Έλλη Μυστακίδου 4ο Dan θα βρίσκονται για αρχική προετοιμασία στην Πάργα. Το πρωινό τρέξιμο και τα βάρη θα ενισχύσουν την φυσική κατάσταση των αθλητών –τριων, ενώ οι απογευματινές προπονήσεις taekwondo θα κρατήσουν τους αθλητές και αθλήτριες σε υψηλό επίπεδο λόγω αγώνων. Ο προπονητής Γιάννης Γαβριηλίδης μας είπε: ¨δε θα είναι ιδιαίτερα σκληρό πρόγραμμα γιατί θέλουμε να ανεβάσουμε σιγά-σιγά τους αθλητές–τριες, ταυτόχρονα θα σχεδιάσουμε και τις διακοπές των παιδιών ώστε να φορτώσουν τις μπαταρίες τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, στην ουσία είναι ένα πρόγραμμα φτιαγμένο ειδικά για την πρωταθλήτρια μας και μέλος της Εθνικής Νεανίδων Τσεκούρα Αμαλίας που τέλος Σεπτεμβρίου 2013 θα αγωνιστεί με την Εθνική στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Πόρτο της Πορτογαλίας¨. Οι αθλητές-τριες του Α.Σ. taekwondo «Φίλιππος» Γιαννιτσών που θα παρακολουθήσουν το καμπ είναι:
1)Τσεκούρα Αμαλία, 2)Τσεκούρα Κων/να, 3)Παπαδοπούλου Αντωνία, 4)Πλαλή Μελαχροινή, 5)Ιωαννίδου Αλεξάνδρα, 6)Αγάπη, 7)Τουλγαρίδου Κωνσταντίνα, 8)Αξιωτίδης Αλέξανδρος, 9)Ιμβριώτης Γιώργος, 10)Χατζηκόιτσης Γιώργος, 11)Έξαρχος Δημήτριος, 12)Πλαλής Στέργιος, 13)Ιωαννίδης Ιωάννης.
Επίσης το καμπ θα παρακολουθήσουν και 15 αθλητές-τριες του Α.Σ. taekwondo ¨Ερμής¨ Πάργας με προπονητή τον Πλασκασοβίτη Πέτρο 4ο Dan I.T.F.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα pellanews.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: