Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Ναυτικός Όμιλος Πάργας (Nautical Club of Parga).

   Ο ναυτικός όμιλος Πάργας παρουσιάζει την αφίσα με τις εκδηλώσεις του καλοκαιριού 2013.
Οι φετινές εκδηλώσεις αφιερώνονται στην ιστορική πόλη μας για τα εκατό χρόνια από την απελευθέρωση της. Οι εκδηλώσεις οργανώνονται και πραγματοποιούνται αποκλειστικά από τον Ν.Ο. Πάργας. Οι φετινές εκδηλώσεις αφιερώνονται στην ιστορική πόλη μας για τα εκατό χρόνια από την απελευθέρωση της. Οι εκδηλώσεις οργανώνονται και πραγματοποιούνται αποκλειστικά από τον Ν.Ο. Πάργας...
Εν μέσω της οικονομικής κρίσης που βιώνει η χώρα μας απαντάμε, για ένα ακόμα καλοκαίρι, με εκδηλώσεις οι οποίες ανεβάζουν τον πολιτιστικό αλλά και τον αθλητικό πήχυ της πόλης μας.
Στις συνεχόμενες προσπάθειες μας όλα αυτά τα χρόνια υπήρχαν άνθρωποι και φορείς που πίστεψαν σε εμάς , μας στήριξαν και μας στηρίζουν. Θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε και να τους υποσχεθούμε ότι θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε τον ναυταθλητισμό και τον πολιτισμό του τόπου μας.
Τις επόμενες μέρες, με αφορμή την συμπλήρωση 6 χρονών από την ίδρυση του ναυτικού ομίλου, θα αναρτήσουμε στην σελίδα μας στο facebook όλες τις εκδηλώσεις που έχουν διοργανωθεί από τον Ν.Ο. Πάργας.
Το κληροδότημα Βασιλά για την ευγενική του χορηγία. Επίσης την περιφέρεια Ηπείρου και την Π.Ε. Πρέβεζας, τους χορηγούς και όλους τους φίλους του Ν.Ο. Πάργας .
Τον δήμο Πάργας για την παραχώρηση του χώρου των εκδηλώσεων και του παταριού.
Και τέλος να μην παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε την Διονυσία Δράκου που επιμελήθηκε την αφίσα μας.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα   Ναυτικός Όμιλος Πάργας στο facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια: