Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Δήμος Πάργας, πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης.

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης
(Άρθρο 75 του Ν.3852/2010)

      Καλείστε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στις 09-07-2013, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:30 στο Δημοτικό Κατάστημα στο Καναλλάκι, με το παρακάτω θέμα ημερήσιας διάταξης:
1.    Έγκριση πρακτικών δημοπρασίας για τη μεταβίβαση του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας για την τοποθέτηση  τροχήλατης καντίνας σε παραλίες του Δήμου Πάργας.
2.    Έγκριση πρακτικών δημοπρασίας για τη μεταβίβαση του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας για την τοποθέτηση ομπρελών και καθισμάτων σε παραλίες του Δήμου Πάργας.
3.    Απευθείας ανάθεση εκτέλεσης εργασίας απομαγνητοφώνησης, δακτυλογράφησης και βιβλιοδεσίας των πρακτικών των  συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πάργας.
4.    Καθορισμός τέλους για τη χρήση κοινόχρηστου χώρου στις λαϊκές αγορές Πάργας και Καναλλακίου και για την καθαριότητα και αποκομιδή των απορριμμάτων από τους χώρους αυτούς.

Ο δήμαρχος
Λιόλιος Αθανάσιος

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  dimospargas.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: