Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Ν.Γκόντας και Σ.Ιωάννου τα είπαν στο Parga beach resort.

   Στην Πάργα και πιο συγκεκριμένα Parga beach resort    βρέθηκε για λίγες ώρες ο πρώην δήμαρχος Ιωαννιτών Ν.Γκόντας. Ο Ν.Γκόντας συνοδευμένος από την σύζυγο του και την μικρή του  κόρη καθώς και από στενό του συνεργάτη ,συνομίλησε αρκετή ώρα με τον ιδιοκτήτη του Parga Beach και αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας Σ. Ιωάννου.
Η Συζήτηση μεταξύ των δύο έγινε σε πολύ ζεστό κλίμα αφού διατηρούν καλές σχέσεις .Τους απασχόλησε η κεντρική πολιτική σκηνή ,τα θέματα του τουρισμού  στην Ήπειρο καθώς και οι αυτoδιοικητικές  εκλογές, χωρίς ωστόσο να βγει κάποια είδηση η συζήτηση  . Ο Ν.Γκόντας έδειξε έτοιμος  να ανταπεξέλθει το επόμενο διάστημα στο βαρύ πρόγραμμα της  προεκλογικής περιόδου  ενόψει των αυτoδιοικητικών εκλογών ενώ φάνηκε πως δεν τον απασχολεί καθόλου η ονοματολογία η οποία έχει στηθεί στην πόλη των Ιωαννίνων από τοπικούς επίδοξους «επικεφαλής» .
Ο πρώην δήμαρχος έδειξε πως σύντομα θα είναι σε θέση να ανακοινώσει τμήμα του ψηφοδελτίου του, με νέα πρόσωπα αλλά και συνεργάτες του οι οποίοι τον έχουν στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια με ανιδιοτέλεια.
Ολοκλήρωσε τις λιγοστές διακοπές λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ενώ όλο το προηγούμενο διάστημα έκανε επισκέψεις σε δημοτικά διαμερίσματα και επισκέφτηκε αρκετές περιοχές του λεκανοπεδίου οι οποίες είχαν τοπικούς εορτασμούς.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  haberi.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: