Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Οι Σταύρος Παππάς και Νίκος Τσιδώνης στήν Ένωση Πάργας.

    Το Δ.Σ. του Ποδοσφαιρικού Συλλόγου Ένωση Πάργας ανακοινώνει την απόκτηση δύο νεαρών ποδοσφαιριστών με μεταγραφή.
Ο Σταύρος Παππάς 18 ετών ( φωτό με τον Τεχνικό Δ/ντη Γιώργο Πασχοδήμα ), ήταν μέλος της ομάδας μας την χρονιά 2011-2012, όταν 15 χρονών τότε κάνοντας εξαιρετικό πρωτάθλημα κατάφερε πρώτα να βοηθήσει την ομάδα μας να ανέβει στην Α' κατηγορία, και μετά να μεταγραφεί στον ΠΑΣ Γιάννενα του οποίου αποτέλεσε μέλος των ομάδων Κ17 και Κ20 για δύο χρόνια, και αγωνίζεται ως χαφ με ιδιαίτερη ικανότητα στο σκοράρισμα ενώ στην ομάδα μας θα μείνει έως το καλοκαίρι αφού μετά θα μετακομίσει σε ομάδα των επαγγελματικών πρωταθλημάτων με την οποία έχει ήδη συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του. Μέχρι τότε θα βοηθήσει την ομάδα μας στην επίτευξη των στόχων της.
Ο Νίκος Τσιδώνης είναι άλλος ένας νεαρός ποδοσφαιριστής που αποκτήθηκε με σκοπό να βοηθήσει την Ένωση, αφού λόγω εργασίας μετακόμισε στην Πάργα και διαπιστώθηκε να συμφωνεί με τις βασικές αρχές και την φιλοσοφία της ομάδας μας και έτσι αποφασίστηκε η κοινή πορεία.
Το Δ.Σ. καλωσορίζει τους ποδοσφαιριστές στην οικογένεια της ομάδας μας και τους εύχεται να είναι υγιείς και να πετύχουν σε όλους τους προσωπικούς και συλλογικούς στόχους τους.

Πηγή: Αναδημοσίευση από το blog   enosipargas.

Δεν υπάρχουν σχόλια: