Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Πράξη αγάπης των μαθητών, Ανθούσας Πάργας...

    Μέσα στο κρύο και την παγωνιά των τελευταίων ημερών, κάποιοι είχαν εγκαταλείψει αυτά τα τρία πανέμορφα κουταβάκια, να πεινάνε και να κρυώνουν!
Τα παιδιά ήταν αυτά όμως που έδωσαν μαθήματα πολιτισμού, τρυφερότητας, αγάπης. Συγκεκριμένα μαθητές τόσο του δημοτικού σχολείου Ανθούσας, όσο και μαθητές από την Ανθούσα που πηγαίνουν στο Δέσκειο γυμνάσιο Πάργας, ανέλαβαν τα τρία πανέμορφα κουταβάκια τους έφτιαξαν σπιτάκια, τα ταίζουν αφιερώνουν πολλές ώρες την ημέρα και μαζί με τα παιδιά και πολίτες στήριξαν με τα πενιχρά οικονομικά τους την προσπάθεια.
Ωστόσο, τα πανέμορφα αυτά κουταβάκια για όποιον ενδιαφέρεται να τα υιοθετήσει (όλα ή κάποιο από αυτά) μπορεί να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο 6946482542. Σε κάθε περίπτωση οι μαθητές της Ανθούσας είναι άξιοι συγχαρητηρίων, όσο γι' αυτόν ή γι' αυτούς που τα πέταξε στο δρόμο, είναι ανάξιο σχολιασμού.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα   tomistinenimerosi.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: