Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Σαμψούντα - Ένωση Πάργας 2-1

ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΣΑΜΨΟΥΝΤΑ...ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ
ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ...!

   Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που ο καλύτερος δέν νικάει πάντα παρά μόνο κερδίζει τις εντυπώσεις, αυτές όμως δέν αρκούν για να πάρεις τους τρείς βαθμούς, αυτούς τους πέρνει πάντα αυτός που στέλνει περισσότερες φορές την μπάλα στα δίχτυα και αυτό σήμερα το έκανε η Σαμψούντα.
Η ομάδα μας γνώριζε πολύ καλά από την αρχή πώς και για τις δύο ομάδες ο στόχος της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ της ανόδου περνούσε μόνο από την νίκη.
Το άγχος και η έλλειψη ψυχραιμίας οδήγησε την ομάδα μας να χάσει πέντε κλασικές ευκαιρίες με πιο κλασικές αυτές του Ηλία Ιωάννου στό 4' του Τζίμη Ευθυμιάδη στο 20' του Βαλάντη  Σκάρπου στό 30' με την Σαμψούντα στο πρώτο ημίχρονο να έχει κλειστεί στο μισό γήπεδο και αμύνεται ομαδικά  με αποτέλεσμα το σφύριγμα του διαιτητή γιά το ημίχρονο να βρεί τις ομάδες ισόπαλες με 0-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας ξεκίνησε δυνατά πιέζοντας για την νίκη ατύχησε όμως σε μιά ανύποπτη φάση στό 50' μιά σέντρα από τα πλάγια με την βοήθεια του αέρα να καταλήξει στά δίχτυα του εμβρόντητου Ηλία Σκάρπου.
Στό αμέσως επόμενο λεπτό 51' χάνεται άλλη μια κλασική ευκαιρία από τον Θανάση Αθανασίου ενώ
στό 60' ο ίδιος παίκτης με δυνατό σούτ έξω από την περιοχή αναπτέρωσε τις ελπίδες της ομάδας μας για νίκη ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Η Ένωση συνέχισε να πιέζει γιά ένα δεύτερο γκόλ οι ευκαιρίες όμως συνέχισαν να χάνονται η μία πίσω από την άλλη  στό 70' ο Θανάσης Αθαναναίου δέν πρόλαβε γιά λίγο την μπάλα μπροστά  στήν άδεια εστία ενώ στο 80' ο Ανδρέας Λούκας δέν κατάφερε να ολοκληρώσει με γκόλ μια προσωπική του ενέργεια.
Όσο ο χρόνος περνούσε το άγχος μεγάλωνε και το ρίσκο του προπονητή της ομάδας Γιώργου Πασχοδήμα  να περάσει και τον Σπύρο Χαλκή από το κέντρο της άμυνας στην επίθεση στο τελευταίο πεντάλεπτο εκμεταλλεύτηκε η ομάδα της Σαμψούντας στό 88' σε μια λάθος μεταβίβαση στο κέντρο που βρήκε την άμυνα μας ανοργάνωτη κατάφερε να πετύχει το 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Αναδημοσίευση από το Blog, fc-parga-united.

Δεν υπάρχουν σχόλια: