Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Αθλητικά γεγονότα...Πάργα.

Ποδόσφαιρο.
«...3 laps to go και 5-0 τόν Βουβοπόταμο

 Ακόμη τρία παιχνίδια έμειναν πριν από το τέλος του πρωταθλήματος και η ομάδα μας προελαύνει συντρίβοντας όλα τα ρεκόρ πετυχαίνοντας την ένατη συνεχόμενη νίκη της με το ευρύ σκορ 5-0 απέναντι στην φιλότιμη ομάδα του Βουβοποτάμου.
Οι 35 βαθμοί συγκομιδής δίνουν την δυνατότητα αισιοδοξίας για την κατάκτηση της δεύτερης προνομιούχου θέσης του πρωταθλήματος αν και αυτό εξαρτάται και από τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων που την διεκδικούν.
Στο σημερινό παιχνίδι η ομάδα μας δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο είχε από την αρχή του παιχνιδιού την πρωτοβουλία των κινήσεων έλεγξε απόλυτα την κυκλοφορία της μπάλας με εξαιρετικό passing game και παρά την φλύαρη αρχικά υπεροχή της κατάφερε να δώσει ουσία στο παιχνίδι πετυχαίνοντας δύο υπέροχα γκολ στο 30' και 38' του πρώτου ημιχρόνου με τον συνήθη ύποπτο Βαλάντη Σκάρπο.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Ένωση πρόσφερε ικανοποίηση στους φιλάθλους της και απέδειξε γιατί σιγά γίνεται η επίσημη αγαπημένη της πόλης μας αφού κατάφερε να ανεβάσει στροφές και να πετύχει τρία ακόμη γκολ με τον Σπύρο Χαλκή στο 55' τον Θανάση Λουκούμη στο 78' και να κλείσει με σασπένς αφού στο 80' ο τερματοφύλακας της ομάδας Αβραάμ Ευθυμιάδης κλήθηκε να εκτελέσει το πέναλτι που κέρδισε με ωραία ενέργεια ο Ανδρέας Λούκας πετυχαίνονται το 5-0 μέσα σε ντελίριο ενθουσιασμού.
Μετά το τέλος του αγώνα οι οπαδοί της ομάδας αποθέωσαν παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση και ζήτησαν στα τρία τελευταία παιχνίδια η ομάδα μας να συνεχίσει να αποδίδει ωραίο ποδόσφαιρο να πετύχει τρείς νίκες και αν τα αποτελέσματα τη ευνοήσουν να παλέψει στα μπαράζ για την άνοδο κάτι που όλοι τους υποσχέθηκαν ότι θα προσπαθήσουν να κάνουν.

Αναδημοσίευση από το Blog,  fc-parga-united...»
Βίντεο από πέναλτι του αγώνα στο YouTube.

Απόλλων Πάργας - Οδυσσέας Νυδρίου 0-3 Α.Α
Κεραυνός Πέτρας –Αστέρας Ανθούσας 3-0 Α.Α

Μπάσκετ.
«...Α.Ο.ΠΑΡΓΑΣ-ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΣ : 88-59

   Από την αρχή η Πάργα μπήκε δυνατά και δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα του Κερκυραϊκού. Όμως στα μέσα της δεύτερης περιόδου ο Κερκυραϊκός κατάφερε να μειώσει την διαφορά στους δέκα πόντους αλλά η Πάργα με ένα σερί 10-0 κατάφερε να αυξήσει την διαφορά και μέχρι το τέλος του παιχνιδιού αυξανόταν συνεχώς.
ΣΚΟΡΕΡ ΠΑΡΓΑΣ: Παπαβασιλείου:15, Τάσσης: 6, Ανδρέου: 3, Καρδάνης:4, Λένας :15, Μήτσουλης:3, Παππάς: 21, Παπανίκας: 9, Κόκκορης: 9, Μπόχτης:3,
Τα δεκάλεπτα: 24-11, 18-12, 26-18, 20-18΄...»

Αναδημοσίευση από το Blog,  pargabasket.

Δεν υπάρχουν σχόλια: