Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Π.Σ Ένωση Πάργας.

Τα νέα της εβδομάδας.

   Παρά την εξαιρετική εμφάνιση οι πιτσιρικάδες της Ένωσης 13-15 ετών έχασαν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με σκόρ 1-2 από την αντίστοιχη ομάδα του Θεσπρωτικού ( περσινή πρωταθλήτρια ) πληρώνοντας τίς πολλές χαμένες ευκαιρίες του 1ου ημιχρόνου όπου χάθηκαν τρείς κλασικές περιπτώσεις για γκόλ στήν μία από τις οποίες στό 20' τραυματίστηκε σοβαρά ( κάταγμα αστραγάλου ) ο Θωμάς Παππάς που ώς εκείνη την στιγμή ήταν από τους κορυφαίους σε απόδοση. Ο τραυματισμός αυτός επηρέασε σοβαρά τους πιτσιρικάδες που σκεφτόταν τόν άτυχο συμπαίκτη τους με αποτέλεσμα στο δεύτερο ημίχρονο να μπούν χαλαρά στο παιχνίδι και να δεχθούν ένα ακόμη γκόλ. Η ομάδα μας όμως δέν το έβαλε κάτω πίεσε μέχρι τέλους και κατάφερε να δημιουργήσει και άλλες ευκαιρίες με πιό κλασική αυτή του Ραφαήλ Λιάλια στό 55' που σούταρε δυνατά από καλή θέση αλλά η μπάλλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι άουτ. Η ομάδα μας κατάφερε να μειώσει στό 60' με δυνατό σούτ του Βαγγέλη Χαλκή μετά από ωραίο συνδιασμό. Το τελικό αποτέλεσμα αφήνει μια πικρή γεύση στην ομάδα μας η συνολική όμως εμφάνιση ικανοποίησε  και δημιούργησε προσδοκίες για το μέλλον.

   Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Πασχοδήμας κάλεσε για τον αγώνα του παιδικού της Τετάρτης 2 Φεβρουαρίου 16:00 γήπεδο Πάργας με αντίπαλο το Θεσπρωτικό τους παρακάτω ποδοσφαιριστές.
Θέμη Κόκκορη, Ηλία Ιωάννου, Βαγγέλη Χαλκή, Κώστα Τζοβάρα, Θωμά Παππά, Φίλιππο Πετρονάνο, Κώστα Πατέρα, Μάριο Τούση, Νίκο Βερλίγκα, Μιχάλη Γκίκα, Γεράσιμο Αξή, Θεμελή Τζέυ, Κώστα Λουκούμη, Γουίλιαμ Ντόβυ, Κώστα Μπέλλο, Θοδωρή Γκούμα, Σταύρο Γκίνη, Ραφαήλ Λιάλια, Σωτήρη Ρίζο. Τελευταία προπόνηση πρίν τον αγώνα η Δευτέρα στίς 18:00 όπου αναμένονται και πολύ φίλαθλοι της ομάδας που θέλουν να εμψυχώσουν τους πιτσιρικάδες πρίν από την επίσημη πρεμιέρα.

Τα παλικάρια μας έκαναν το θαύμα και η Ένωση 
πέρασε καί από την Νάρκισσο με σκόρ 1-4 

   Τα δέκα ηρωικά παλικάρια της ομάδας που βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο της Ναρκίσσου δέν φοβήθηκαν που ξεκίνησαν από την αρχή με παίκτη λιγότερο λόγο της εκδρομής του Γυμνασίου και του Λυκείου Πάργας που είχε σαν αποτέλεσμα η ομάδα μας να μήν συμπληρώνει τον τρίτο μικρό που ορίζει ο κανονισμός και έτσι ο προπονητής της ομάδας αναγκάστηκε να παρατάξει από την αρχή δέκα αντί ένδεκα ποδοσφαιριστές. Παρόλα αυτά οι παίκτες μας μπήκαν πολύ δυνατά από το 1ο λεπτό στο παιχνίδι και προηγήθηκαν μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα με μακρινό σούτ του Βαλάντη Σκάρπου, το 0-2 έγινε στό 20' του αγώνα με γυριστή κεφαλιά του Άκη Ντάλλα μέσα από την μεγάλη περιοχή.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Ναρκίσσου πίεσε για την ισοφάριση και κατάφερε να μειώσει στο 60' σε 1-2 με πέναλντυ. Το 1-3 έγινε στό 70' με τρομερό σούτ του Βαλάντη Σκάρπου από 40 μέτρα που διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα και ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι αφού στό 75' μετά από προσωπική ενέργεια του Ανδρέα Λούκα η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Άκη Ντάλλα που έδωσε την χαριστική βολή στην Νάρκισσο κάνοντας το 1-4  και σκόρπισε ντελίριο ενθουσιασμού στους οπαδούς της Ένωσης που από σήμερα γιορτάζουν ένα νέο ρεκόρ 8 συνεχόμενων νικών στό φετινό πρωτάθλημα που δίνει το δικαίωμα στην ομάδα μας να ελπίζει μέχρι τέλους στην δεύτερη προνομιούχο θέση που οδηγεί στο μπαράζ για την άνοδο στήν Α' κατηγορία. Την ερχόμενη εβδομάδα το πρωτάθλημα διακόπτεται ενώ ο επόμενος αγώνας της ομάδας μας είναι το Σάββατο 12 Μαρτίου στο γήπεδο Πάργας με αντίπαλο την ομάδα του Βουβοποτάμου.

Φωτογραφία και άρθρα από το blog,  fc-parga-united.

Δεν υπάρχουν σχόλια: