Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Πάργα ποδόσφαιρο 2-3 Απριλίου.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ - Α.Ο.ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ 5-0
---*---
Ένωση - Μύτικας 3-2

   Νίκη που κρατάει ζωντανή την ελπίδα πέτυχε η Ένωση με αντίπαλο τον Μύτικα  που έχει εξασφαλίσει την άνοδο στήν Α΄ κατηγορία με σκόρ 3-2 σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι που είχε πολύ ένταση δυνατές μονομαχίες μεγάλες ανατροπές και πολλές φάσεις.
Πρωταγωνίστρια η ομάδα μας που από την αρχή προσπάθησε να επιβάλει τον ρυθμό της ατύχησε όμως στό 8' να βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο αφού σε μιά γρήγορη αντεπίθεση ο Μύτικας προηγήθηκε με 1-0.
Αυτό δέν πτόησε τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης που δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες σε μία από τις οποίες ο Δημήτρης Ευθυμιάδης κατάφερε να ισοφαρίσει με δυνατό σούτ στό 35'.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν απόλυτη η κυριαρχία της ομάδας μας η οποία δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για να πετύχει ένα ευρύ σκόρ αλλά η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης στήν  τελική προσπάθεια οδήγησε στο να επιτευχθούν μόνο  δύο  με τούς Παύλο Γκίκα που μπήκε αλλαγή και στην πρώτη του επαφή με την μπάλλα πέτυχε το 2-1 στό 55'  και τον Θανάση Αθανασίου με κεφαλιά στό 70΄ το 3-1 ενώ ο Μύτικας κατάφερε να μειώσει το σκόρ σε 3-2 στο 92' με κεφαλιά.
Με την νίκη αυτή η Ένωση πέτυχε την ένατη νίκη στόν δεύτερο γύρο και θα περιμένει τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής για να ολοκληρωθεί η κατάταξη και να βγεί ο αντίπαλος της Κατούνας από τόν Α' όμιλο στο μπαράζ της ανόδου.
Η ομάδα μας την τελευταία αγωνιστική ταξιδεύει στην Κρανιά και θέλει μόνο νίκη.

 Αναδημοσίευση από το Blog, fc-parga-united.

Δεν υπάρχουν σχόλια: