Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Με νίκες οι ομάδες, Πάργας και Ανθούσας.

Με νίκες τελείωσαν το πρωτάθλημα οι ομάδες μας.

Αστέρας Ανθούσας - Βουβοπόταμος 3-1

   Εύκολη επικράτηση του Αστέρα με 3 γκολ του Ηλία Λιάλιου στο γήπεδο της Πάργας. Η ομάδα του Αστέρα τερμάτισε στην 6η θέση με 33 βαθμούς.

ΠΑΣ Κρανιά - Ένωση Πάργας 2-3

   Με νίκη ολοκληρώθηκαν για την Ένωση οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τερματίζοντας μόλις ένα βαθμό κάτω από την ομάδα της Σαμψούντας που τερμάτισε στην 2η θέση , που οδηγεί στο μπαράζ για την άνοδο στην Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας - Λευκάδας. Στο αγωνιστικό κομμάτι , πρωταγωνιστής για την ομάδα της Ένωσης ήταν ο Ντάλλας Άκης που σημείωσε και τα τρία γκολ της ομάδα μας και ειδικά το τρίτο και νικητήριο στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Παρότι η Ένωση βρέθηκε 2 φορές πίσω στο σκορ κατάφερε και πήρε την νίκη σε μια δύσκολη έδρα και πάλι απέδειξε πως ήταν η ομάδα που άξιζε την άνοδο στο Α΄ ερασιτεχνικό.
Για την Ένωση αγωνίστηκαν οι : Ευθυμιάδης Α. , Χριστοδούλου , Ιωάννου Α. , Σιάνος (Τζάνης) , Ιωάννου Η. , Χαλκής , Αθανασίου , Ευθυμιάδης Δ. , Ντάλλας , Λούκας (Ζαγοράκης) , Σκάρπος (Γκίκας) .

Ευχόμαστε και στις δύο ομάδες μας καλό καλοκαίρι !!!

Αναδημοσίευση από το Blog, anthousa-news.

Δεν υπάρχουν σχόλια: