Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Αποφοίτηση Δέσκειου Λυκείου Πάργας 2011.

   Εκδήλωση σε Αμερικάνικα πρότυπα διοργάνωσε ο διεθνής σύλλογος Πάργας σε συνεργασία με τον ναυτικό  όμιλο Πάργας, και τους καθηγητές του Δέσκειου λυκείου Πάργας, και φυσικά τους μαθητές που ήταν και οι πρωταγωνιστές αποφοίτηση μαθητών του Δέσκειου λυκείου. Η εκδήλωση έγινε σε κεντρική πλατεία της Πάργας την εκδήλωση  τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπ/ρχης Ηπείρου υπεύθυνος για τα πολιτιστικά κ Κόλοκας, ο δήμαρχος Πάργας κ Λιόλιος  η αντιδήμαρχος Πάργας κ Ρίζου δημοτικοί σύμβουλοι πρόεδροι συλλόγων γονείς και μαθητές του λυκείου και γυμνασίου Πάργας.
   Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλου όσους είχαν συμμέτοχη σε αυτήν την εκδήλωση και ιδιαίτερα στους πρόεδρους του διεθνή συλλόγου Πάργας κ Irene Staknys Papanikolaou του ναυτικού ομίλου Πάργας κ Αχιλλέα Δημάκο. Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο πρόεδρος του Απόλλωνα Πάργας κ Γεράσιμος Γιούργας.
Πολλά συγχαρητήρια.

Αναδημοσίευση από το Blog,  srortanthoussa.
Φωτογραφία από σελίδα στο facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια: