Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Η Λαμπαδηδρομία των Special Olympics στην Πάργα.

Η φλόγα των Special Olympics στην Πάργα.

   Την φλόγα των Special Olympics θα υποδεχτεί η Πάργα την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011. Με συγκίνηση και υπερηφάνεια υποδεχόμαστε σήμερα στην πόλη μας, τη Φλόγα της Ελπίδας. Ο συμβολισμός της είναι ιερός γιατί μεταδίδει τις ανθρωπιστικές αξίες του σεβασμού στη διαφορετικότητα, της αλληλεγγύης και της αγάπης προς τον συνάνθρωπο. Η Λαμπαδηδρομία θα ξεκινήσει στις 11:00 π.μ. μέσω της 5ης Επαρχιακής Οδού (μπροστά από το Δέσκειο Γυμνάσιο – Λύκειο Πάργας).
   Στις 11:15 θα ξεκινήσει η τελετή έναρξης, η οποία θα έχει διάρκεια 45 λεπτά και θα περιέχει το πρωτόκολλο χαιρετισμών και μουσική εκδήλωση από τα παιδιά του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πάργας.
Μετά την λήξη της τελετής η φλόγα θα αναχωρήσει μέσω της οδού Ρήγα Φεραίου(παραλιακή οδός – Γήπεδο)  για την επόμενη στάση της, στην πόλη του Αστακού.( 12:00 μ.μ – 12:15μ.μ.)
   Ο Δήμαρχος Πάργας Αθανάσιος Λιόλιος δηλώνει την ιδιαίτερη χαρά του για το ότι η πόλη της Πάργας θα φιλοξενήσει την φλόγα και τους λαμπαδηδρόμους των Special Olympics καλώντας τους δημότες και τους επισκέπτες του Δήμου να συμμετάσχουν σ’ αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση και να χειροκροτήσουν την υπερπροσπάθεια των αθλητών που αποδεικνύουν ότι η αγάπη για ζωή μπορεί να ξεπεράσει κάθε είδους  διάχυτη - αναπτυξιακή διαταραχή. Είστε όλοι προσκεκλημένοι σε αυτή τη γιορτή του αθλητισμού, του πολιτισμού και του ανθρωπισμού. Γίνετε εκφραστές και εσείς του κεντρικού συνθήματος των Αγώνων : «Είμαι μέσα!» και Ενωθείτε με τον Υπέροχο Κόσμο των Νικητών!

Αναδημοσίευση από το Blog,  epiruschannel.

Δεν υπάρχουν σχόλια: