Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Επεισοδιακό το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Πάργας!

Αναδημοσίευση και φωτογραφία από το Blog,  netparga.

   Επεισοδιακό ήταν το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο του δήμου Πάργας! Ο δήμαρχος κ. Λιόλιος σε  ρόλο προέδρου δημοτικού συμβουλίου προσπαθούσε ανεπιτυχώς να επιβάλλει την τάξη με τη μέθοδο του «αποφασίζομεν και διατάσσομεν». Έτσι απεφάσισε και διέταξε να εκκενωθεί η αίθουσα επειδή από τα μικρόφωνα ακουγόταν παράσιτα, που κατά την κρίση του σήμαινε ότι κάποιος κατέγραφε το κατά τ’ άλλα δημόσιου χαρακτήρα, δημοτικό συμβούλιο.Στη συνέχεια δεν δόθηκε εκ του προεδρείου  η δυνατότητα  στην αντιπολίτευση να θέσει ερώτημα γεγονός που οδήγησε στην αποχώρηση του συνδυασμού του κ. Νάστα.
   Τα πνεύματα όμως οξύνθηκαν όταν τέθηκε το θέμα χρηματοδότησης του βιολογικού καθαρισμού. Ο κ. Λιόλιος μάταια προσπαθούσε να ηρεμήσει το ακροατήριο παίζοντας το ρόλο προέδρου Δ.Σ. και «αναγκάστηκε» να διακόψει τη συνεδρίαση ενώ δεν παρέλειψε να καλέσει και την αστυνομία. Τις απεγνωσμένες κραυγές των κατοίκων Αμμουδιάς, που πλημμύρισαν την αίθουσα , ο δήμαρχος τις χαρακτήρισε «παράσιτα» και τους απαγόρευσε να τοποθετηθούν! Αγωνιούσαν για το μέλλον τους και το μέλλον των επιχειρήσεών τους τη στιγμή που οι δημοτικοί σύμβουλοι του κ.Λιόλιου τους προκαλούσαν φραστικά. Τέτοιες συμπεριφορές δεν αρμόζουν σε δημοκρατικά καθεστώτα και όσοι τα προωθούν κάθε άλλο παρά δημοκράτες μπορούν να χαρακτηριστούν.
   Είναι γεγονός, ότι εδώ και καιρό πολίτες της Αμμουδιάς έχουν ξεκινήσει αγώνα, κατά της απόφασης Πιτούλη, που ορίζει αποδέκτη του βιολογικού της Παραμυθιάς τον Κωκυτό, παραπόταμο του Αχέροντα. Πλέον, το θέμα θα κριθεί στα δικαστήρια. Ο κ. Λιόλιος όχι μόνο δεν έκανε κάτι κατά των αποφάσεων, αλλά όταν οι πολίτες ζήτησαν την ενίσχυση του δήμου, αρνήθηκε, λέγοντας «.δεν ενισχύω διότι έχω εισπράξει αχαριστία..» μπλέκοντας για άλλη μια φορά τις προσωπικές του εμπειρίες με τη θέση του ως εκτελεστικό όργανο. «Συγκίνηση» προκάλεσε και η προσπάθεια του δημοτικού συμβούλου Αμμουδιάς να προβάλει τον αγώνα του για τον Αχέροντα και την αγάπη του για το χωριό του! Μήπως θέλει να του θυμίσουμε τί ψήφισε στη συνεδρίαση της 11ης Απριλίου για τις εγκαταστάσεις και για τον αποδέκτη; Έτσι αγαπούσε και ο Ιούδας το Χριστό..στο τέλος πλούτισε κατά 30 αργύρια!

Aναγνώστης

Αναδημοσίευση και φωτογραφία από το Blog,  netparga.

Δεν υπάρχουν σχόλια: