Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2011

Ήρθαν και φέτος τα κουνούπια.

Η Πάργα και οι αεροψεκασμοί

   Tο Blog ’’Taxalia’’ στις 31-5-2011 με την ανάρτηση (http://taxalia.blogspot.com) μας πληροφορεί ότι από 01-06-2011 και ύστερα από έγκριση του Υπουργείου Υγείας θα αρχίσουν οι αεροψεκασμοί για την καταπολέμηση των κουνουπιών από την περιφέρεια. Θεσσαλονίκης.

   Η περιφέρεια Ηπείρου μήπως θα ήταν ωφέλιμο ή μάλλον απαραίτητο να κάνει το ίδιο και για την Ήπειρο;
   Γράφω ιδιαίτερα για την Πάργα που στην περιοχή υπάρχουν πολλά νερά, πηγές καθώς και λίμνες στην γύρο περιοχή. Ο κ. αντιπεριφερειάρχης Πρεβέζης που γνωρίζει πολύ καλά την περιοχή, εάν δεν έχει είδη ασχοληθεί, παρακαλείται να μεριμνήσει για το θέμα το ταχύτερο δυνατό αφού η Τουριστική περίοδος έχει προ πολλού κανονικά ξεκινήσει. Η κατάσταση που κάθε χρόνο δημιουργείται, με τα κουνούπια, είναι τουλάχιστον δύσκολη ειδικά το καλοκαίρι. Δικαιούμαστε μεγαλύτερης και αποτελεσματικότερης προσοχής από την περιφέρεια Ηπείρου.
   Είναι γνωστό ότι η Πάργα δεν είναι μόνο η τουριστικότερη πόλη της Ηπείρου, της βορειοδυτικής Ελλάδος και όχι μόνο, είναι ένας παγκόσμιος τουριστικός προορισμός και επειδή συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην Οικονομία της πατρίδας μας αλλά και επειδή είναι ένα πραγματικό σμαράγδι (του Ιονίου) πρέπει να τύχη καλύτερης αντιμετώπισης και φροντίδας για το καλό όλων. Εμπράκτως όμως.

ΠΑΡΓΑ 1-6-2011
Αναγνώστης.

Αναδημοσίευση από το Blog, netparga.

Δεν υπάρχουν σχόλια: