Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Απόλλων Πάργας - ΠΑΣ Πρέβεζα.

   Οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα πιστεύουν πως πρέπει να ζητήσουν ένα συγνώμη από τον κόσμο για την σημερινή ήττα από τον Π.Α.Σ και υπόσχονται κ είναι σίγουροι ότι η ομάδα θα πάει πολύ καλά φέτος. Περιμένοντας και 2-3 πολύ καλούς ποδοσφαιριστές που σε λίγες μέρες θα είναι κ αυτοί στην ομάδα. Συμπεράσματα δεν μπορείς να βγάλεις στην 1η αγωνιστική με εντεκάδα ανάγκης και με μια ομάδα που έχει ανέβει από τώρα με παίχτες γ'εθνικής. Καθώς γνωρίζετε πως λόγο τουρισμού η ομάδα δεν μπορεί να κάνει κανονική προετοιμασία.
Υπάρχει και ένας πολύ σοβαρός λόγος που η ομάδα ''χάνει'' πολύ από εκεί. Το γήπεδο που προπονείτε κ αγωνίζεται η ομάδας ΠΡΕΠΕΙ να θεωρηθεί ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ! Οι ποδοσφαιριστές μας πολύ συχνά βγάζουν σοβαρούς τραυματισμούς σε γόνατο και μέση. Οι αντίπαλες ομάδας έρχονται αγωνίζονται σ' αυτό το γήπεδο για 90 λεπτά και δεν θέλουν να ξαναπατήσουν εδώ. Φανταστείτε εμείς που προπονούμαστε κάθε μέρα σ' αυτό το ακατάλληλο γήπεδο. Δύο προπονήσεις κάνουμε και 5 δεν κάνουμε επειδή μας πονάνε τα γόνατα και η μέση. Ποδόσφαιρο θέλουμε να παίξουμε όχι να μείνουμε ανάπηροι στα 20. Μερικοί μπορεί κ να γελάσουν μ αυτό.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ!

 Αναδημοσίευση από τη σελίδα Apollon Pargas AS στο facebook.