Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2012

Βραβευτηκαν οι νικητές του διαγωνισμού φωτογραφίας «Μια άλλη Πάργα».

Βραβευτηκαν οι μικροί νικητές του διαγωνισμού 
φωτογραφίας  «Μια άλλη Πάργα».

(...) Μετά από κουβέντα με τους διαχειριστές αυτής της όμορφης παρέας των 1734 φίλων της ΄΄Άλλης Πάργας΄΄ αποφασίσαμε ότι οι νικητές είναι :
1.Πρώτη η Όλγα Βερλίγκα για το θέμα της Ελιές.
2.Δεύτερη η Λαμπρινή Καλογήρου για το θέμα της,Καλντερίμι και
3.Τρίτος ο Αθανάσιος Ζέρης για την άποψη του λιμανιού-Πάργας.
Τα δώρα είναι για την πρώτη δεσποινίδα μια μηχανή compact Nikon coolpix s2550 και για τις θέσεις 2-3 από μία μηχανή compact Fujifilm c20.(όλες ψηφιακές σαφώς!).
Να τονίσουμε ιδιαίτερα ,ότι εκτός από τους τρεις νικητές, αξίζουν ιδιαίτερης μνείας οι φωτογραφίες των Λευκοθέα και Κατερίνα Ζούλα και η φωτογραφία της Ελπίδας Κουτσάφτη που προσωπικά τις θεωρώ και αυτές υπέροχες.  Έχω δε να τους πω ότι με την συμμετοχή τους και μόνο ξεχώρισαν από όλους τους άλλους που δεν πήραν μέρος στον διαγωνισμό και έχουν την απεριόριστη αγάπη μας αλλά το σπουδαιότερο των γονιών τους που πολύ χάρηκαν την συμμετοχή τους στον διαγωνισμό αυτής της παρέας!!
Ευχαριστούμε όλους και μην ξεχνάτε μικροί μου φίλοι, ότι ο μαγικός τόπος που ζείτε και τον λένε Πάργα σας έχει ανάγκη, μια και οι μεγάλοι δεν τον προσέχουν πολύ.

Πρώτο βραβείο ΟΛΓΑ ΒΕΡΛΙΓΚΑ.
Ελιά ,το δώρο των Ενετών στην Πάργα, η <<ατμομηχανή>> κάποτε της τοπικής και γύρω οικονομίας.

Δεύτερο βραβείο .ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ. Καλντερίμι,η παραδοσιακή τεχνική οδοποιίας σε πολλά μέρη της Ελλάδος,υπό εξαφάνιση δυστυχώς στην Πάργα.
ΥΓ.Αν και η Λαμπρινή έστειλε άλλη φωτογραφία με το ηλιοβασίλεμα στην Πάργα, εμείς εντυπωσιαστήκαμε με αυτή και την ματιά ενός παιδιού στο καλντερίμι που χάνεται στα βάθη των ετών και οι νέοι αγνοούν πια...

Τρίτο βραβείο.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΖΕΡΗΣ .Λιμάνι-Πάργα. Το κάστρο να φαίνεται στο βάθος, μέρος του στρατώνα για την ακρίβεια,θάλασσα παντού και γύρω. Στο βάθος το μοναστήρι της Βλαχέρνας και η Πάργα ένα πλοίο που "ταξιδεύει" στο Ιόνιο...

Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον χώρο-στολίδι Paragaea για τα δώρα που έδωσε στο κάθε παιδί χωρίς μάλιστα καμιά απαίτηση.

Γ. Γεραλέξης «Η άλλη Πάργα».

Αναδημοσίευση από το blog   vorioionio.