Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Η Πάργα πήρε άριστα στην καθαριότητα...

   Άριστες εντυπώσεις άφησε η καθαριότητα, αυτές τις μέρες στην Πάργα, κατά κοινή ομολογία των πολλών επισκεπτών, που επέλεξαν την Πάργα για τις διακοπές του Πάσχα.
Σε επικοινωνία που είχαμε με τον αντιδήμαρχο Πάργας κ. Γιάννη Κλοτσώνη, μας τόνισε χαρακτηριστικά: “Έχουμε ξεκινήσει μια πάρα πολύ καλή δουλειά και μαζί μας έχουμε συμμέτοχους τους μαζικούς φορείς και τους ιδιώτες, για να είναι η Πάργα καθαρή.
Σαφώς και έχουμε πάρα πολύ δουλειά μπροστά μας και στην Πάργα και την Ανθούσα και την Αγιά. Η προσπάθεια αυτή θα γίνει μεγαλύτερη για να μπορέσουμε να καταγράψουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε.” Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτές τις μέρες στην Πάργα, στον τομέα της καθαριότητας υπήρχαν βάρδιες πρωί – απόγευμα.
Πολλές από αυτές τις μέρες , στις βάρδιες συμμετείχαν δέκα άτομα για τον καθαρισμό, ενώ τις τελευταίες μέρες των εορτών του Πάσχα, έξι άτομα προσέφεραν τις υπηρεσίες τους, ώστε να είναι η Πάργα καθαρή και τα κατάφεραν. Είναι σίγουρο ότι για τις διακοπές του Πάσχα, η Πάργα πήρε άριστα στον τομέα της καθαριότητας και συγχαίρουμε τη δημοτική αρχή, τους μαζικούς φορείς και τους ιδιώτες για τη σημαντική δουλειά που έγινε.
Σπύρος Πλέουρας. Πηγή tomistinenimerosi.gr.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  parganews.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια: