Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Τιμητική διάκριση μαθητή στην Πάργα.

Το σκίτσο του μαθητή μας που βραβεύτηκε.
Τιμητική διάκριση μαθητή μας, Δέσκειο Γυμνάσιο Πάργας.


Ο μαθητής της Β΄τάξης του σχολείου μας Μιχάλης Ντέλλας πήρε τιμητικό έπαινο στον 2ο Πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό σκίτσου «Η χρήση του δρόμου είναι….στο χέρι σου-Αύριο εγώ θα οδηγώ». Οι συμμετοχές των μαθητών –τριών έφτασαν τις 8000 (ατομικές και ομαδικές), από 595 σχολεία όλης της Επικράτειας και της Ομογένειας, με τη στήριξη 950 εκπαιδευτικών.
    Για τις συμμετοχές των Δημοτικών σχολείων: 3 πρώτα βραβεία, 16 τιμητικούς επαίνους και 7 ειδικά βραβεία τεχνοτροπίας.
    Για τις συμμετοχές των Γυμνασίων: 3 πρώτα βραβεία, 15 τιμητικούς επαίνους και 7 ειδικά βραβεία τεχνοτροπίας και κόμικς-σεναρίου.
   Για τις συμμετοχές των Λυκείων: 3 πρώτα βραβεία, 13 τιμητικούς επαίνους και 8 ειδικά βραβεία τεχνοτροπίας και κόμικς-σεναρίου.

Μιχάλης Κουντούρης, Σκιτσογράφος Educartoon
Νικόλαος Νίκας, Υπεύθυνος Σχεδιασμού Educartoon
Νικόλαος Ηλιού, Αναπληρωτής Καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

    Κατερίνα Θεοδοσέλη, Εκπαιδευτικός, Συντονίστρια προγράμματος Κυκλοφοριακής Αγωγής στη Δ/νση Π.Ε Σερρών

Μαρία Κοντού, Εκπαιδευτικός, Εκπαιδεύτρια  Κυκλοφοριακής Αγωγής στη Δ/νση Π.Ε Σερρών

Ελένη Καρύδη, Πρόεδρος ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ – Παρατηρητήριο Οδικής Ασφάλειας

Πάνος Διπλαράκος, Δημοσιογράφος Ειδικού Τύπου Αυτοκινήτου συγχαίρει το μαθητή Ντέλλα Μιχαήλ για την διάκρισή του αυτή τους μαθητές μας που έστειλαν σκίτσα στον διαγωνισμό για την προσπάθεια και την έμπνευση τους και την εξαιρετική συνάδελφο των Καλλιτεχνικών Κατερίνα Ρουμπέκα που ενθάρρυνε τη συμμετοχή μαθητών μας σε αυτή τη διαδικασία.

H Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών και η επιστημονική ομάδα EDUCARTOON, συνδιοργάνωσαν το 2ο πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό σκίτσου με θέμα «Η χρήση του δρόμου…είναι στο χέρι σου – Αύριο εγώ θα οδηγώ», ο οποίος διεξήχθη υπό την αιγίδα του Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α. και απευθύνθηκε σε μαθητές δημοτικών σχολείων (Δ΄- Ε΄- Στ΄ δημοτικού), Γυμνασίων και Λυκείων της χώρας. Το σκεπτικό της κριτικής επιτροπής για την επιλογή των βραβείων βασίστηκε σε δυο άξονες: τον εικαστικό και την πρωτοτυπία και σύλληψη της ιδέας. Οι μαθητές με την φαντασία, την ωριμότητα και την εικαστικότητα τους έκαναν το έργο της κριτικής επιτροπής ευχάριστα δύσκολο.

Η επιτροπή αποφάσισε να απονείμει:
Τα βραβεία θα δοθούν σε ειδική τιμητική εκδήλωση, η οποία θα γίνει τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013, στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης (αίθουσα «Πολλαπλών Χρήσεων») και ώρα 11.00-14.00 .

Την κριτική επιτροπή αποτέλεσαν οι : Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού. Με τη στήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Η Διεύθυνση του σχολείου.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα blogs.sch.gr/gymparga.

Δεν υπάρχουν σχόλια: