Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Bούλιαξε η Πάργα το τριήμερο Αγίου Πνεύματος.

Γιάννης Κλοτσώνης: "Το τριήμερο η Πάργα βούλιαξε,
ωστόσο χρειάζεται σχεδιασμός για να προσεγγίσουμε
τουρίστες με υψηλό εισόδημα."

   Η  επιτροπή τουρισμού του Δήμου Πάργας έχει κάνει ένα καλό σχεδιασμό για να προβάλλεται παντού η Πάργα ανέφερε στον Prisma 95,1 και στον Κώστα Καζαντζίδη ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κλοτσώνης. Συγκεκριμένα το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος η πανέμορφη Πάργα βούλιαξε κυριολεκτικά. Ο κ. Κλοτσώνης αναφέρθηκε στην σημασία της Εγνατίας Οδού που δίνει την ευκαιρία στους ΒορειοΕλλαδίτες  να επισκέπτονται την περιοχή ακόμα πιο συχνά.
Η Πάργα φέτος έχει αρκετούς ξένους τουρίστες από Αγγλία-Ολλανδία-Νορβηγία-Σουηδία-Φιλανδία κ.α Ωστόσο δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει ότι ο τουριστικός σχεδιασμός πρέπει να γίνεται με σοβαρά κριτήρια, εκφράζοντας την ανάγκη η ευρύτερη περιοχή να απευθυνθεί σε τουρίστες με υψηλά εισοδήματα και όχι με χαμηλό.
Αυτό θα μπορέσει να γίνει με την δημιουργία ενός κατάλληλου λιμανιού στην Πάργα, αλλά και μέσω sail inn  κάτι που δεν μπορεί να γίνει άμεσα αλλά με τον χρόνο θα μετατρέψει την Πάργα σε σοβαρό τουριστικό προορισμό.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα   prisma951.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: