Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Σάββατο, 22 Ιουνίου 2013

Στις πρώτες προτιμήσεις, του Αγίου Πνεύματος η Πάργα.

Στις πρώτες προτιμήσεις του τουριστών για το
τριήμερο του Αγίου Πνεύματος συγκαταλέγεται
ο νομός Πρέβεζας με βάση τις κρατήσεις.

   Στις πρώτες προτιμήσεις του τουριστών για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος συγκαταλέγεται ο νομός Πρέβεζας με βάση τις κρατήσεις που υπάρχουν τόσο στην Πρέβεζα όσο και στην Πάργα.
Με δελεαστικές τιμές, καλύτερες προσφερόμενες υπηρεσίες και αναβαθμισμένες υποδομές ο νομός μας υποδέχεται τους παραθεριστές, ενώ οι μέχρι τώρα κρατήσεις σκορπίζουν χαμόγελα αισιοδοξίας και καταμαρτυρούν σημάδια ανάκαμψης.
Αν και στον τουρισμό δεν μπορεί να κάνει κάποιος ασφαλείς προβλέψεις, μιας και υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να αλλάξουν το κλίμα, εν τούτοις θα λέγαμε ότι η αισιοδοξία που καλλιεργήθηκε τους προηγούμενους μήνες για μια αρκετά καλή τουριστική περίοδο επιβεβαιώνεται.
Οι επαγγελματίες του κλάδου αναφέρουν ότι το τριήμερο αυτό αναμένεται να είναι οικονομική «ένεση» στον ντόπιο επιχειρηματία ενόψει του καλοκαιριού. Την ίδια στιγμή σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Πρέβεζας κ. Χαλκίδη αλλά και τον πρόεδρο της Ένωσης ξενοδόχων Πάργας κ. Παππάέχει δοθεί , μεγάλη σημασία στην τουριστική προβολή του τόπου από την αντιπεριφέρεια και τους δήμους της περιοχής.
Ο κ. Χαλκίδης ζήτησε από όλους όσοι ασχολούνται με τον τουρισμό να δείξουν επαγγελματισμό και να βοηθήσουν για την καλή εικόνα της Πρέβεζας, υπογραμμίζοντας ότι οι ξενοδόχοι προσέχουν την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών τους, βελτιώνουν διαρκώς τις υποδομές τους και συγκρατούν τις τιμές.
Ο κ. Παππάς είπε ότι στην Πάργα σε πολλά ξενοδοχεία υπάρχει πληρότητα ακόμα και 100% ενώ σε πολύ καλό επίπεδο είναι οι κρατήσεις και στα ενοικιαζόμενα δωμάτια, επισημαίνοντας ότι η τουριστική περίοδος για την Πάργα ξεκίνησε, με θετικά μηνύματα, από τις αρχές του Μαΐου.
Ο ίδιος είπε ακόμη ότι οι επιχειρηματίες του τουρισμού δεν έμειναν απαθείς μπροστά στα νέα δεδομένα και σε συνεργασία με το δήμο θα συνεχίσουν την προσπάθεια για την προσέλκυση επισκεπτών προς όφελος όχι μόνο της Πάργας αλλά όλου του Νομού.
Δημοτική Ραδιοφωνία Πρεβεζας.

Πηγή: Αναδημοσίευση από το blog  fanaripress.

Δεν υπάρχουν σχόλια: