Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Βαριές ποινές για 800 κιλά χασίς στην παραλία του Βάλτου στην Πάργα.

    Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της δικαιοσύνης στα μέλη κυκλώματος, τα οποία πριν έναν χρόνο περίπου είχαν μεταφέρει οχτακόσια κιλά χασίς στην παραλία του Βάλτου στην Πάργα και τα είχαν κρύψει σε αποθήκη που βρίσκονταν στην περιοχή.
Στο εδώλιο κάθισαν έξι μέλη της σπείρας που μετείχε στη διακίνηση, ανάμεσά τους ένας απότακτος αστυνομικός, ενώ ο έβδομος, Αλβανός υπήκοος είχε διαφύγει και μάλλον έχει βρει καταφύγιο στη χώρα του.
Το δικαστήριο επέβαλε στους τρεις Αλβανούς, όπως και στον συμπατριώτη τους που έχει διαφύγει ποινή ισόβιας κάθειρξης, σε έναν Παργινό ποινή φυλάκισης 17 ετών, στον δεύτερο 16 χρόνια φυλάκισης και στον απότακτο αστυνομικό ποινή φυλάκισης 15 ετών.
Στις 8 Φεβρουαρίου του 2014, οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει ένα σκάφος να προσεγγίζει την παραλία του Βάλτου.
Από το σκάφος αποβιβάστηκαν δύο άτομα και με την βοήθεια άλλων δύο ατόμων που ανέμεναν στην παραλία, μετέφεραν από αυτό, σάκους με ναρκωτικά σε παρακείμενο κτίσμα.

Οι δράστες συνελήφθησαν επ΄ αυτοφώρω από τους αστυνομικούς που είχαν «στήσει» ενέδρα στο σημείο ενώ διαπιστώθηκε ότι οι σάκοι, περιείχαν 804 κιλά και 690 γραμμάρια κάνναβης.
Στη συνέχεια είχαν γίνει άλλες δύο συλλήψεις με αποτέλεσμα να εξαρθρωθεί ένα μεγάλο κύκλωμα που δρούσε και μετέφερε ναρκωτικά στο εσωτερικό της χώρας.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  pamepreveza.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: